L_43008358636_SOFT7

Cu siluete puternice si infatisari placute, modelele de pantofi moderni lasa detaliile surprinzatoare sa vorbeasca de la sine. Iar unul dintre aceste detalii unice este talpa alba.

Precum combinatia dintre clasic si modern, la fel si pantofii ECCO cu talpa alba si fetele monocromatice contrastante duc instantaneu pantoful sport la un alt nivel al modei 2016. Stilul nu ar trebui sa insemne renuntarea la confort! Iar noua colectie ECCO Soft 7 de pantofi cu talpa alba inseamna in egala masura atat confort cat si stil. In plus, acesti pantofi iti ofera un aspect neutru ce se potriveste perfect cu orice tinuta de zi cu zi.

Tricotajele simple si blugii negri au devenit de neilocuit in sifoniere cu un motiv – acestea functioneaza, si sunt usor de accesorizat. Si amintiti-va, pentru astfel de tinute trebuie doar sa adaugati cateva accesorii de baza pentru a le face de impact, precum pantofii ECCO Soft 7 cu talpa alba.

Incaltamintea este una dintre piesele cheie si pantoful sport ECCO Fara cu talpa alba se potriveste perfect pentru o tinuta minimalista, pentru a nu va umbri stralucirea personala. Calitatea si stilul acestor pantofi vorbesc de la sine! Talpile albe sunt in acelasi timp clasice, confortabile si super cool!

Completeaza aspectul minimalist al tinutei tale cu geanta ECCO Sculptured din piele supla, creata cu grija si stil.

Colectia de incaltaminte ECCO Fara si ECCO Soft 7 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.