910491790000_ISAN_26900305375_SHAPE_C_A0

Incepand cu sezonul toamna/iarna 2016, ECCO introduce colectia Shape care reprezinta o noua gama de incaltaminte si articole din piele, inspirate de femei extraordinare si cerintele vietii lor dinamice. Colectia saluta o era noua a tehnologiei extreme si un design inovativ de incaltaminte cu toc inalt.

„Am creat un pantof care este atat de sexy si de confortabil incat sunt foarte mandru de rezultat”, spune Niki Tæstensen, seful departamentului de creatie.
Cu un design interior inovativ calcaiul piciorului este coborat in pantof pentru a asigura un confort suprem, fara a compromite stilul. Noul design revolutionar face ca tocul de 75 mm sa i se adauge un plus de 15 mm, astfel rezultand un pantof cu toc exceptional de 90 mm, frapant de comod si modern. Colectia ECCO Shape permite femeilor sa faca o adevarata declaratie de dragoste pentru incaltamintea cu toc inalt.

Design revolutionar

La fel ca si femeile care ii poarta, pantofii cu toc inalt ECCO Shape isi datoreaza calitatile sale extraordinare in primul rand, frumusetii lor interioare. Design-ul noului pantof cu toc ECCO Shape este cu adevarat revolutionar si demonstreaza angajamentul ECCO de a aduce un plus de inovatie in tot ceea ce creeaza.

Calcaiul adancit in pantof astfel incat sa nu mai simti adevarata inaltime a pantofului ofera un confort suprem, dar asigura si o rezistenta sporita la purtare prin talpa usoara si flexibila. Astfel tocul de 75 mm creste cu 15 mm, devenind un toc elegant de 90 mm.

Eleganta perfecta

Conceputa special pentru colectia ECCO Shape, partea superioara a fiecarui pantof este
fabricata din piele de vitel neteda si moale, astfel incat sa asigure un confort optim. Designul minimalist al pantofului combina forma si functia pentru a crea un finisaj feminin si aerodinamic,ideal pentru un aspect sofisticat.

 

Accesorii asortate

Pentru a completa aspectul sofisticat al oricarei femei, colectiei de incaltaminte ECCO Shape i se alatura si o noua gama de genti, la fel de inovative si revolutionare. Completand cu succes finisajul elegant al incaltamintei din noua colectie, fiecare geanta este confectionata din piele fina si finisata cu detalii precise. Aceste accesorii effortlessly stylish sunt un acompaniament perfect pentru orice pantof ECCO Shape.

Noua colectie ECCO Shape este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro