De 5 ani, brand-ul danez de încălțăminte ECCO încurajează actorii talentați, la început de drum în lumea cinematografiei. Aceștia sunt puși în lumina reflectoarelor la TIFF, în cadrul programului 10 pentru FILM. TIFF 2020 și ECCO au adus în prim plan pașii următorilor actori:

Florin Aioane (Teatru Metropolis, Teatrul Apollo111) – nominalizat în 2019 la Premiul UNITER pentru Debut, Edith Alibec (Point Cultural Hub, Teatrelli și independent), Sandra Ducuță (Teatrul Național I.L. Caragiale București, unteatru, Teatrul Excelsior, Teatrul Odeon, Teatru Dramaturgilor Români), Corina Grigoraș (Teatrul Tineretului din Piatra Neamț), Gina Gulai (Teatrul Tineretului din Piatra Neamț), Oana Hodade (Reactor de Creație și Experiment – Cluj, Teatrul Ariel din Târgu Mureș, Teatrul Național Târgu Mureș), Emilian Mârnea (Teatrul Național I.L. Caragiale București, Teatrul Odeon, Teatrul Anton Pann, Râmnicu Vâlcea, Teatrul de Comedie, Teatrul Național Cluj-Napoca, Teatrul Clasic Arad, Teatrul de Artă Deva), Nelu Serghei (Teatrul Jean Bart Tulcea), Valentin Terente (Teatrul Maria Filotti Brăila), Vlad Udrescu (Teatrul Național I.L. Caragiale București, Teatrul Național Craiova,  Teatrul Godot, Teatrul Luni de la Green Hours).

 

Cei 10 actori care au fost selectați, ca de fiecare dată, de nume sonore din lumea teatrului şi filmului – regizorul și producătorul Tudor Giurgiu – președintele festivalului, criticii de teatru Iulia Popovici, Cristina Rusiecki și Oana Stoica, directorul de casting Florentina Bratfanof, Răzvan Penescu – editorul portalului Liternet și Cătălin Dordea, director de casting și coordonator al proiectului 10 pentru Film – au intrat în tumultul efervescent al cinematografiei în cadrul Zilelor Filmului Românesc, ca parte din programul 10 pentru FILM, organizat pentru al nouălea an consecutiv. Până în prezent, peste 80 de actori au avut șansa de a se afirma în urma selecției din cadrul TIFF.

 

ECCO a fost alături de cei 10 actori talentați în timpul shootingului, aceștia purtând încălțăminte din colecțiile ECCO ST.1 și ECCO Chunky Sneaker care au fost în centrul atenției.

Iubitorii de filme s-au bucurat de cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania în perioada 31 iulie – 09 august, timp în care Clujul a fost the place to be pentru toți cei care îndrăgesc un produs cultural de calitate. Evenimentul s-a desfășurat urmând măsuri perfecte de siguranță pentru toți participanții.

Să fii pasionat de cultură este în continuare un trend cool iar ECCO este un brand mereu în tendințe, inclusiv cele culturale. De aceea ECCO continuă să fie un susținător cu stil al marilor proiecte culturale din România.

See you at TIFF 2021!