Platforma inalta este ultima tendinta in materie de incaltaminte chic pentru sezonul cald 2016. De la bloggeri de moda si fashioniste pana la vedete, toata lumea adora sandalele supra-dimensionate, ostentative prin designul lor nonconformist.

Negrul si culorile metalice vin sa completeze aspectul indraznet al sandalelor cu talpa groasa ce reinterpreteaza modele clasice de incaltaminte de vara intr-un stil nou, denumit hugly style – o combinatie surprinzatoare de piele fina lucioasa, detalii metalice ostentative si talpa-platforma din poliuretan. Moderne si indraznete, sandalele cu talpa groasa sunt accesoriul perfect pentru femeia urbana interesata de moda si stil.

Dar pentru ca incaltamintea perfecta trebuie sa fie si confortabila, ECCO a creat ECCO Freja, sandale cu talpa groasa, insa extrem de usoara si de flexibila, capabila sa amortizeze socurile si sa permita miscarea naturala a piciorului.

Confectionate din piele moale, fina si prevazute cu sistem de inchidere cu scai si detalii elastice, sandalele ECCO Freja pot fi purtate atat in stil casual, cat si elegant. Varianta pe negru, cu talpa mai joasa, e optiunea perfecta pentru zilele in care trebuie sa te imbraci confortabil si sa te deplasezi rapid dintr-un loc in altul. Sandalele ECCO Freja cu platforma inalta neagra si piele argintie au un design mai elegant si asigura un plus de feminitate si rafinament tinutelor de vara create cu rochii vaporoase ori pantaloni largi si topuri cropuite.

Pastreaza registrul cromatic cat mai simplu, intr-o singura culoare, si foloseste detalii subtile ca fermoare metalice sau o geanta minimalista pe umar, precum ECCO Sculptured – practica si incapatoare, usor de asortat la orice.

Descopera intreaga colectie de sandalele ECCO in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si online, pe www.ecco-shoes.ro.