Anul acesta, Mos Craciun vine pe bicicleta!

Copenhaga este renumita pentru atitudinea sa prietenoasa fata de biciclisti, peste 50% dintre locuitori folosind bicicleta ca mijloc zilnic de transport. Asta nu-i impiedica pe domnii danezi sa arate mereu ca scosi din cutie, chiar si atunci cand pedaleaza!

Pantofii ECCO Biarritz sunt exemplul perfect de accesoriu masculin sofisticat care transforma orice tinuta simpla, casual intr-una casual-chic.

Designul inspirat din clasicii pantofi Oxford, perforatiile si cusaturile discrete, sireturile contrastante si talpa colorata dau culoare si stil oricarui outfit de toamna-iarna.

In combinatie cu jeansi, camasi clasice si un pulover colorat din casmir, pantofii ECCO Biarritz iti vor face iarna mai stilata!

Pantofi business barbati ECCO Biarritz (Negru)

Pantofi business barbati ECCO Biarritz (Negru)

Descopera intreaga colectie de pantofi si ghete ECCO pentru barbati!

Ecco Biarritz

Ghete Ecco Biarritz

Si nu uita: in perioada 14 decembrie 2015 – 03 ianuarie 2016, te bucuri de 30% REDUCERE la al doilea produs ECCO achizitionat! La promotie participa articolele NEREDUSE de incaltaminte, gentile, portmoneele si curelele ECCO.

Reducerea de 30% se va aplica la casa de marcat pentru articolul cu pretul cel mai mic, iar in conditiile in care cel de-al produs ales, neredus, este incaltaminte de copii, se va aplica o REDUCERE de 50%!

Oferta promotionala este valabila site-ul www.ecco-shoes.ro, precum si in magazinele ECCO Iulius Cluj, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Orhideea, ECCO Palas Iasi, ECCO Iulius Timisoara, ECCO Promenada, ECCO Brasov, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Sibiu, ECCO Dorobanti si ECCO Coresi, in perioada 14 decembrie 2015 – 03 ianuarie 2016, in limita stocului disponibil.

Cardurile de fidelitate, precum si orice alt voucher valoric primit cadou, NU se cumuleaza cu discountul de 30% din cadrul acestei oferte.

Pentru mai multe detalii, acceseaza Regulamentul campaniei.