E momentul sa te „inarmezi” cu cele mai chic accesorii ale verii! Sandalele ECCO in nuante metalice sunt tot ce ai nevoie pentru a straluci, oriunde te-ar purta pasii vara aceasta!

Inconjoara-te de stralucire!

Vara aceasta, nuantele metalice cu straluciri discrete sunt peste tot! De la unghii, buze si pleoape, pana la rochii si fuste, dar si in laboratorul de design ECCO, acolo unde specialistii brandului danez au conceput noul look al sandalelor Bouillon si Tabora – stralucitor si minimalist, 100% chic!

Cu noile sandale argintii ECCO Bouillon II, vei fi in centrul atentiei oricand, oriunde! Daca vrei sa te bucuri dimineata de o plimbare relaxanta si contemplativa, sandalele ECCO Bouillon te vor ajuta sa te simti gratioasa si inspirata. Cand te asteapta o dupa-amiaza plina de cumparaturi, Bouillon te vor face sa te simti confortabil, iar seara cand iesi in oras ca sa cinezi sau sa dansezi, cu ECCO Buillon in picioare vei avea un stil de neegalat.

ECCO Bouillon II sunt pe cat de usor de purtat, pe atat de usor de asortat, avand un design ultra-modern cu aspect de sandale gladiator si fiind confectionate din piele luxurianta in stil animal print. In plus, se potrivesc perfect pe forma piciorului si asigura picioarelor mediul relaxant si racoritor de care au nevoie in zilele lungi si calduroase de vara.

Metalic-trend-Vara-aceasta-sandalele-ECCO-te-vor-face-sa-stralucesti_2

Cat despre ECCO Tabora 15, aceste sandale aurii sunt exact ce ai nevoie pentru ca bagajul tau de vacanta sa fie mai usor de facut! Sunt usoare si nu ocupa mult spatiu, dar mai ales sunt versatile si usor de combinat in diferite stiluri: boho-chic pentru seara, beach-glam pentru zi. Poarta-le cu fuste maxi, salopete scurte din materiale usoare, caftane vaporoase sau boyfriend jeans si un crop top lejer. Designul elegant, pielea naturala cu finisaje aurii si fundita delicata asigura instant un plus de gratie si rafinament oricarui outfit de vara.

Simte-te minunat!

Sandalele ECCO Buillon II si ECCO Tabora nu doar arata minunat si in tendinte, ci si asigura un confort maxim, indiferent cate ore petreci cu ele in picioare! Pielea din care sunt confectionate este luxurianta, moale si fina, iar designul exclusiv este rezultatul unei combinatii armonioase intre forma, confort si functionalitate. Brantul din piele amortizeaza si pastreaza picioarele uscate, iar talpa este flexibila si asigura aderenta si un mers relaxat.

Ramai stralucitoare!

Aceste sandale statement in nuante metalice care acapareaza toate privirile au nevoie de o geanta la fel de indrazneata si de sofisticata. Geanta crossbody ECCO Felicity este confectionata din piele argintie embosata, are cusaturi moderne, o curea ajustabila si detalii nichelate care ofera un plus de stralucire. Asorteaz-o cu sandalele ECCO Bouillon II sau ECCO Tabora si vei obtine un look contemporan si stralucitor, perfect pentru aceasta vara insorita!

Family weekend la ECCO!

Trend-metalic-Sandalele-ECCO-te-vor-face-sa-stralucesti-vara-aceasta_2

In weekendul 12-14 iunie 2015, ECCO are o oferta pentru intreaga familie:

  • 10% REDUCERE la primul produs cumparat
  • 20% REDUCERE la al doilea produs cumparat
  • 30% REDUCERE la al treilea produs cumparat

Oferta este valabila in perioada 12-14 iunie, pentru incaltaminte, genti, curele si portmonee ECCO, in limita stocului disponibil.

Reducerea de 10% se aplica la produsul cu pretul cel mai mare, 20% se aplica la produsul cu pretul intermediar si 30% se aplica la produsul cu pretul cel mai mic.

Oferta este valabila in toate magazinele ECCO din tara, inclusiv in outleturi si magazinul online.