Cel mai bun mod de a-ti rasfata simturile in aceasta vara? Gentile ECCO Eldora in pasteluri cremoase si delicioase care adauga o nota delicata si feminina oricarei tinute relaxate de vara!

Cu un design urban chic care nu se demodeaza de la un sezon la altul, gentile ECCO Eldora denota eleganta discreta indiferent cu ce le asortezi – jeansi, fuste sau rochii de vara, espadrile, balerini eleganti sau platforme feminine.

In varianta crossbody sau geanta de umar si in nuante discrete de albastru sau roz pal, ECCO Eldora e geanta potrivita pentru stilul de viata modern si agitat al zilelor noastre. Este practica, usor de purtat pe umar sau in mana, cu interior spatios prevazut cu buzunare care sa iti permita sa iti organizezi dupa bunul plac toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul unei zile. In plus, captuseala este impermeabila, astfel incat interiorul va ramane uscat in orice conditii.

Create din material sintetic si stilizate cu manere din piele si detalii discrete din nichel, gentile ECCO Eldora sunt perfecte pentru sesiunile de shopping sau iesirile de zi in oras. Nu sunt doar practice si spatioase, ci si arata modern si sunt usor de accesorizat!

Descopera intreaga colectie de genti ECCO pentru vara 2015!