La ECCO, vineri 13 nu este deloc o zi cu ghinion! Dimpotriva, pe 13 noiembrie 2015, ai 13% REDUCERE la incaltamintea, gentile, curelele si portmoneele ECCO din colectia de toamna–iarna 2015!

reducere 13%-e1452591764134
Oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil, online, pe www.ecco-shoes.ro, in magazinele ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Orhideea, ECCO Palas Iasi, ECCO Iulius Timisoara, ECCO Promenada, ECCO Brasov, ECCO Iulius Cluj, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Sibiu, ECCO Coresi, ECCO Mega Mall si ECCO Dorobanti, precum si in magazinele Outlet: ECCO Outlet Bucuresti, ECCO Outlet Cluj, ECCO Tomis, ECCO Felicia, ECCO Targu Mures, ECCO Pitesti si ECCO Orhideea.

Reducerea de 13% se aplica articolelor de incaltaminte pentru femei, barbati si copii, gentilor, curelelor si portmoneelor din sezonul toamna–iarna 2015. Articolele din colectia ECCO de primavara–vara 2016, precum si cele deja reduse la raft, nu vor beneficia de reducerea de 13%.

Lista cu produsele care fac obiectul ofertei promotionale este disponibila la casa de marcat, unde se va aplica si discountul de 13%.

  • Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existente in magazin.
  • Reducerea de fidelitate nu se cumuleaza cu discountul special.