Anul acesta de Black Friday, magazinele ECCO te asteapta cu o oferta speciala in perioada 20-21-22 noiembrie 2015 la sute de produse ECCO, incaltaminte pentru femei, barbati si copii, precum si genti, curele si alte accesorii!pop-up-site-e1452591632339

Reducerile de Black Friday 2015 sunt valabile in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Anul trecut, campania desfasurata de ECCO cu ocazia Black Friday s-a bucurat de un real succes. „Anul acesta, in cele trei zile de campanie ne asteptam sa vindem online mai mult decat intr-o luna obisnuita, iar in magazinele fizice ne asteptam la cresteri de 100% fata de o perioada normala”, declara Victor Tighinean, Managing Director ECCO Romania.

Pentru Black Friday 2015, ECCO va veni cu oferte speciale pentru clientii sai: sute de modele de pantofi, ghete si cizme pentru femei, barbati si copii, dar si genti, curele si alte accesorii vor putea fi achizitionate la pret redus cu pana la 30% din magazinele full price si pana la 60% reducere pe online si in outlet-uri.

Vino si tu in magazinele ECCO sau intra pe www.ecco-shoes.ro sa te bucuri de cea mai confortabila incaltaminte din lume, in conditii si la preturi confortabile!