ECCO SHAPE prezent la Women Rally

In perioada 13-15 septembrie 2019, va avea loc cea de-a treia etapa a Campionatului National Women Rally, in Cluj-Napoca. Adrenalina va fi simtita in cadrul evenimentului desfasurat in incinta parcarii mall-ului Vivo Cluj-Napoca.

Laura Savu este fondatoarea conceptului Women Rally in Romania. Ea a dorit sa incurajeze femeile puternice, pasionate de masini, sa se exprime cum stiu ele cel mai bine: prin condus. Women Rally este un festival de racing, safety driving si experiente motor sport.

Nu doar participantele sunt asteptate la eveniment, ci si sustinatorii lor: familia, copiii, sotii, iubitii, prietenii, oricine poate spune: „Stiu ca poti!”.

ECCO lanseaza colectia SHAPE

ECCO se va alatura femeilor curajoase si iubitoare de frumos, cu o surpriza speciala: lansarea noii colectii de incaltaminte ECCO SHAPE, in cadrul dineului. Va avea loc o prezentare de moda in colaborare cu designerul roman Adriana Goilav. Modelele feminine si indraznete ECCO SHAPE sunt destinate doamnelor si domnisoarelor care vor sa se bucure de CONFORT si atunci cand poarta tocuri. DA! ECCO a facut acest lucru posibil creand botinele SHAPE SCULPTED care iti vor oferi confort chiar si atunci cand porti tocuri!

Programul detaliat al Campionatului National Women Rally se gaseste pe pagina de Facebook a evenimentului aici: https://bit.ly/2ktKLUt.  Pentru a fi la curent cu toate informatiile, puteti urmari activitatea in social media.

Ziua de sambata se va incheia cu o licitatie in cadrul dineului oficial desfasurat la RMB Inter Auto Mercedes-Benz. ECCO se va implica, oferind o pereche de botine din noua colectie ECCO SHAPE. Suma stransa in urma acestei actiuni va fi directionata catre Asociatia Little People Romania pentru cazuri urmanitare.

Va invitam sa participati la Women Rally si sa ne vizitati la standul ECCO care va fi in incinta parcarii mall-ului Vivo Cluj-Napoca.