Safety driving, experiente motorsport, adrenalina si momente unice pentru pasionatii si amatorii de viteza. In perioada 13-15 septembrie 2019, a avut loc a treia etapa a Campionatului National Women Rally, desfasurata la Cluj-Napoca, in care zeci de femei increzatoare au redescoperit placerea de a conduce.

Stiu ca poti”!

La Campionatul National si Festival de motorsport, participantele au condus propriile masini. In cele 2 manse de concurs au incercat sa scoata cel mai bun timp posibil sub privirile curioase ale celor dragi. Evenimentul realizat si fondat de Laura Savu, s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile si a starnit rapid interesul clujenilor veniti in parcarea mall-ului Vivo.

Participantele au fost motivate de catre invitatii speciali ai acestei editii: Mirela Bucovicean, presedinta comisiei pentru Femei FRAS; Alina Bianca Pop care are la activ participari la Campionatul National de Raliuri si la cel European; Cristiana Oprea si Diana Haţegan care a concurat in Campionatul National de Raliuri. 

In timpul evenimentului, participantele si sustinatorii lor, au avut ocazia de a se relaxa si de a descoperi standurile pregatite de catre partenerii evenimentului. Women Rally este un concept unic in Romania dedicat femeilor increzatoare in ele, care s-a imbinat perfect cu surpriza oferita de ECCO: o prezentare de moda cu noua colectie de toamna – iarna ECCO SHAPE.

Aceasta a avut loc in cadrul dineului, la RMB Inter Auto Mercedes-Benz, unde botinele ECCO SHAPE au fost lansate in lumina reflectoarelor. Noua colectie a fost conturata si de piesele vestimentare de la designer-ului Adriana Goilav. Unul dintre cele mai asteptate momente in cadrul dineului a fost premierea castigatoarelor Women Rally, iar incheiera acestuia a fost printr-un moment caritabil. ECCO a donat pentru licitatie cel mai ravnit model din noua colectie – botine business de dama ECCO SHAPE SCLUPTED MOTION 75. Banii stransi in urma licitatiei au fost redirectionati catre Asociatia Little People Romania pentru cazuri umanitare.

ECCO SHAPE