REGULAMENT CAMPANIE

BLACK WEEK REDUCERI

11 - 18 Noiembrie 2022

 

Oferta promotionala este valabila in magazinele ECCO Baneasa, ECCO Cotroceni, ECCO Plaza, ECCO Parklake, ECCO Promenada, ECCO Mega Mall, ECCO Palas, ECCO Sibiu, ECCO Coresi, ECCO Afi Brasov, ECCO Iulius Cluj, ECCO Vivo Cluj, ECCO City Park, ECCO Iulius Timisoara, ECCO Outlet Cluj, ECCO Fashion House, ECCO Pallady, ECCO Tomis si online pe www.ecco-shoes.ro in intervalul 11 – 18.11.2022, in limita stocului disponibil conform O.G. 99/2000 si Legea nr. 650/2002.

 

MECANISM CAMPANIE

 • Articolul 1. Date companie

  1.1. S.C. ECCO FOOTWEAR ROMANIA  S.R.L. cu sediul in localitatea Cluj-Napoca, Str. Tudor Vladimirescu FN , jud. Cluj , inregistrata la Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/167/03.02.2011, CUI: RO 27980569, Cont bancar RO69BRDE130SV29946401300, deschis la BRD Cluj.

  1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public.

  1.3. Compania isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate.

  Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

  2.1. Campaniile promotionale se desfasoara in magazinele ECCO si pe site-ul ecco-shoes.ro;

  2.2. Perioada de acordare a reducerilor pentru produsele aflate in promotie, este mentionata la sectiunea “Regulament” disponibila online sau in formatul tiparit disponibil la casa de marcat, accesibil clientului; reducerile promotionale se refera la reducerile practicate in perioada 11 - 18 noiembrie 2022.

  Articolul 3. Produse participante la campanie

  3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta o selectie de produse din colectia de incaltaminte, genti, si accesorii din piele.

  Articolul 4. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale

  4.1. Modul de desfasurare a fiecarei campanii promotionale va fi descris pe site in sectiunea “Regulament” si in sectiunea dedicata afisata la casa de marcat in magazinele offline. Pentru ofertele perioadei curente se va afisa pe fiecare produs participant reducerile prin afisarea pretului vechi taiat cat si a noului pret redus, respective eticheta de discount aferenta reducerii.

  4.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in "Retur" disponibila pe site.

  Articolul 5. Modalitate identificare si cumparare

  5.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul promotiei. Pretul unui produs este identic in magzinele offline cu cel din online www.ecco-shoes.ro.

  5.2. In cazul comenzilor online conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor disponibile pe site.

  5.3. Semnalizarea articolelor participante la campanie vor fi semnalizate conform cu etichete cu procent de reducere.

   

  Offline – in magazinele fizice      

  Prețul vechi (taiat) Este cel mai mic pret din ultimele 30 de zile, iar reducerea este menționată sub formă procentuală si valorică. Produsele sunt marcate cu eticheta exemplificata mai jos. Pe eticheta este semnalizat discountul aplicat, pretul vechi taiat si pretul redus.                                                        

         Online shop ecco-shoes.ro

  Prețul vechi (taiat) Este cel mai mic pret din ultimele 30 de zile, scris cu culoare rosie, iar reducerea, scrisa cu culoare verde, este menționată sub formă valorică. Produsele sunt marcate cu bulina Black Week Outlet in situatia in care produsul provine din sezoane mai vechi, din stocul, si cu bulina BLACK WEEK daca produsele provin din magazinele fizice full price. In cadrul comunicarii reducerii de pret, reducerea exprimata in procente sub bulina de semnalizare a campanie reprezinta valoarea absoluta cu care se reduce.

  semnalizare black friday 1

  PRP (Pret Recomandat de Producator) PRP reprezinta un reper aditional de informare pentru clientii nostri astfel acestia sunt informati asupra valorii de piata a produsului si astfel clientul poate lua decizia corecta.

  semnalizare black friday prp

  5.4. Alte semnalizari disponibile in magazinul online

  Pret OUTLET Articolele semnalizate cu bulina rosie Outlet provin din sezone vechi/ magazine de tip OUTLET.

  PRP (Pret Recomandat de Producator) pentru articolele din categoria OUTLET PRP reprezinta un reper aditional de informare pentru clientii nostri astfel acestia sunt informati asupra valorii de piata a produsului si astfel clientul poate lua decizia corecta. Exemplificarea situatiei este mai jos.

  semnalizare prp outlet

  Prețul vechi (taiat) pentru articolele din categoria OUTLET Este cel mai mic pret din ultimele 30 de zile, iar reducerea este menționată sub formă procentuală si valorică. Mai jos exemplu de semnalizar.

  Articolul 6. Taxe si impozite

  Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

  Articolul 7. Litigii

  Eventualele neintelegeri se vor solutiona pe cale amiabila.

  Articolul 8. Intreruperea campaniei promotionale

  Compania isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, actualizare materiale de comunicare offlice, regulamentele externe din magazine).

  Articolul 9. Regulamentul promotiilor este afisat si disponibil pe site-ul ecco-shoes.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.

IMPORTANT!

Cardurile de fidelitate/voucherele NU se cumuleaza cu aceasta oferta!

Nu se cumuleaza cu alte oferte existente pe site!