REGULAMENT CAMPANIE

SALE

Pana la 50% Reducere la articolele selectate

 

Oferta promotionala este valabila online pe www.ecco-shoes.ro cat si in magazinele ECCO din Bucuresti: ECCO Baneasa, ECCO Plaza, ECCO Promenada, ECCO Afi Cotroceni, ECCO Mega Mall, ECCO ParkLake, Cluj: ECCO VIVO, ECCO Iulius Mall, Constanta: ECCO City Park, Iasi: ECCO Palas Mall, Timisoara: ECCO Iulius Mall, ECCO Shopping City, Brasov: ECCO AFI Brasov, ECCO Coresi, Sibiu: ECCO Str. Telefoanelor, in perioada  30 Decembrie 2021 - 06 Martie 2022, in limita stocului disponibil conform O.G. 99/2000 si legii nr. 650/2002.

 

MECANISM CAMPANIE

  • Articolele ce intra in aceasta campanie sunt marcate cu bulina "SALE", pretul afisat este final si nu se mai aplica alte reduceri extra.

  • Articolele de tip outlet sunt marcate cu bulina "SALE OUTLET", pretul afisat este final si nu se mai aplica alte reduceri extra.

30% EXTRA Reducere in cos - la articolele selectate

MECANISM CAMPANIE

  • Reducerea de 30% EXTRA se aplica in cosul de cumparaturi, doar la articolele marcate cu eticheta albastra "20% Extra Reducere in Cos" respectiv "30% Extra Reducere in Cos".
  • In magazine EXTRA REDUCEREA de 30% se aplica la casa de marcat pentru clientii ce detin un card ECCO sau pentru clientii ce aplica pentru un card in magazin. Articolele ce fac obiectul promotiei sunt semnalizate cu bulina galbena 30% extra reducere.

IMPORTANT!

Cardurile de fidelitate/voucherele NU se cumuleaza cu aceasta oferta!

Nu se cumuleaza cu alte oferte existente pe site!

Manusile si produsele de intretinere nu intra in aceasta promotie!