Piciorul unui copil nu este, pur si simplu, o versiune mica a piciorului unui adult. Pe durata a 18 ani de crestere, tot ce este legat de forma, proportia si structura piciorului se modifica.

De aceea este important sa permitem oaselor si muschilor piciorului sa se dezvolte liber si nerestrictionat .I_PARENTAL_GUIDE_2_A3

Pantofii au doua functii de baza: sa protrjeze si sa arate bine. Pentru ECCO sunt importante ambele functii si, prin urmare, au aceeasi prioritate – din doua motive:  -Ce utilitate are un pantof corect din punct de vedere anatomic daca nu este purtat de copil? -Si cat de mult merita ca un pantof sa aiba un design la moda daca ar putea dauna piciorului?
Fiecare pereche de pantofi este imbogatita cu diverse functii. Fiecare functie reprezinta un avantaj pentru copil, care il ajuta sa se miste mai bine si sa se simta mai bine in toate anotimpurile, in toate conditiile si in toate tipurile de situatii. Pantofii trebuie sa se potriveasca , pur si simplu , activitatilor fizice caracteristice stilului de viata a unui copil.

L_73503302112_BendixJunior_M_A_A3

In timp ce alte companii producatoare de incaltaminte sunt obsedate de pantofi, pe noi ne obsedeaza piciorul.

De aceea in cazul picioarelor copiilor, inca in crestere si, prin urmare sensibile la presiune si la greutate, calapodul nostru, utilizarea de piele moale si talpile noastre unice, flexibile si usoare , sunt cruciale pentru a sprijini o dezvoltare corecta a libertatii de miscare naturala a copilului. O libertate care le permite sa fie copii… activi, curiosi, exploratori si inventivi.

Toate cunostintele noastre despre picioarele copiilor se reflecta in PANTOFII pe care ii CREAM!

Colectia COPII Toamna/Iarna 2013 o gasiti in magazinul online www.ecco-shoes.ro!