Geanta unei femei este invaluita intr-un mister cu atat mai fascinat cu cat ea reprezinta un tabu sau un obiect inaccesibil barbatilor.

Penru unele femei geanta este un accesoriu in trend cu moda, insa pentru o mare majoritate, aceasta nu este un obiect de compromis, alegand mereu geanta care li se potriveste cel mai bine, conform personalitatii proprii.

Gentile sunt cele care vorbesc despre noi si dezvaluie lumii o parte a reflexei noastre. Femeia este mereu in cautarea gentii perfecte.

In magazinul online www.ecco-shoes.ro descopera colectia noua de genti, putand alege din marea varietate, GEANTA PERFECTA stilului tau.

Pentru damele care prefera sa fie insotite mai intodeauna de genti elegante si practice ECCO propune geanta Natal, o geanta versatila ideala pentru femeia moderna.

Geanta HOBO eleganta cu un aspect sofisticat, mereu in tendinte. Iti va reaminti momente inedite din viata

910447990000-ecco-HOBO-geanta-piele-naturala-dama
ECCO Belaga, geanta potrivita stilului tau, bine compartimentata astfel incat sa gasesti usor ce ai nevoie, cand ai nevoie. Eleganta si clasica, perfecta pentru o intalnire de afaceri.

910441290307-geant-adama-eleganta-BELAGA

Geanta perfecta este aceea incapatoare, in care poti lua cu tine orice. Geanta ECCO Austin Shopper este ideala pentru femeile mereu pe fuga care au nevoie de o geanta spatioasa. Cu un stil liber casual va fi usor de asortat la orice tinuta.

P_910440890206_AUSTIN-ecco-geanta-incapatoare

Rasfata-te si descopera farmecul gentilor ECCO!