Accesoriile pot innobila o tinuta si o pot scoate din anonimat sau, dimpotriva, o pot distruge din punct de vedere estetic. Chiar daca hainele sunt bine alese, accesorizarea este ultima tusa de de stil care creeaza look-ul pe care ti-l doresti.

Care sunt principiile de baza care iti vor da mai multa siguranta in alegerile pe care le faci?Iata cateva idei pe care oricine este pasionat de moda trebuie sa le cunoasca.

Accesorii-genti-ECCO-1024x682

Evita monotonia! In afara de ocaziile in care iti doresti o tinuta all-black sau all-white, intotdeauna la moda, incearca sa experimentezi. Alege o curea intr-o culoare de impact pentru a aduce mai multa fantezie unei little black dress sau unui cardigan negru, va pune in evidenta talia si va crea o tinuta mult mai atractiva vizual.

Geanta este unul dintre cele mai importante accesorii dintr-o tinuta, dar merita sa acorzi atentie alegerii unui model care sa-ti avantajeze forma corpului. In general, gentile mari nu sunt recomandate femeilor minione, care este de preferat sa poarte genti mici/medii sau plicuri.

Nu exagera cu asortarea culorilor! Incearca sa experimentezi mai mult, poarta spre exemplu o geanta mov la o pereche de pantofi rosii sau asorteaza o geanta bleumarin la balerini negri. Accesoriile nu trebuie sa se asorteze perfect, ton pe ton, trebuie doar sa se potriveasca.

Armonizeaza intotdeauna accesoriile cu restul tinutei, componentele outfit-ului trebuie sa se complimenteze reciproc pentru a obtine acel echilibru care te va pune in valoare.

Pentru ca niciodata nu sunt suficiente accesorii intr-o garderoba, ECCO ti-a pregatit reduceri speciale la genti, curele si portmonee. Alege modelele tale preferate din colectia ECCO si succes la crearea tinutelor asortate stilului personal!