Cizmele acestei toamne: cizmele inalte pana la genunchi

Frumusetea frunzelor in culorile toamnei ne duce cu gandul la unul dintre cele mai gratioase sporturi nobile: calaria. De asemenea, frumusetea naturii din acest anotimp ne indeamna la plimbari lungi prin covorul de frunze asternut in parcuri si gradini.

Dar sunt cizmele tale perfecte pentru astfel de plimbari? Daca nu, acum e momentul optim sa iti gasesti perechea ideala de cizme cu care sa te poti plimba prin tot orasul. Dar nu oricum ci cu stil!

Cizmele pana la genunchi sunt in topul trendurilor din aceasta toamna, iar cizmele ECCO Sullivan nu fac exceptie. Sunt moderne, dar in stil clasic, cu o taietura inalta foarte eleganta, confectionate din piele de cea mai buna calitate, in doua culori.

Cizmele inalte sunt investitia perfecta a sezonului: practice, dar moderne, cu un stil versatil care nu se va demoda niciodata. Cizmele ECCO Touch 15B sunt alegerea ideala pentru femeile care isi doresc sa fie mereu la moda, care urmaresc tendintele, dar nu fac nici un compromis in ceea ce priveste confortul.

Aceste cizme versatile se asorteaza perfect cu geanta ECCO Dalaman de culoare burgundy, confectionata din piele de cea mai buna calitate si prevazuta cu buzunare interioare pentru siguranta accesoriilor tale. Desi foarte simplu ca aspect, acest shopping bag este cat se poate de fashionable.

Colectia ECCO de dama pentru Toamna – Iarna 2014 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.