L_910484390579_SP_SOFT_HOBO

Cele mai iubite accesorii ale unei femei, sunt ca niste prieteni adevarati: o vor face sa se simta speciala in fiecare zi si ii vor fi alaturi toata viata. Asa ca fiecare femeie trebuie sa isi aleaga accesoriile cu aceiasi mare grija cu care isi alege si prietenii! Iar ECCO ofera cateva sfaturi in acest sens!

1. Alege accesorii clasice

Fiecare garderoba a unei femei are nevoie de cateva piese clasice: de un portmoneu
continental, de o curea eleganta din piele, precum si de o geanta clasica, pentru a purta cu ea toate lucrurile de care are nevoie. Toate aceste accesorii ar trebui sa se potriveasca cu usurinta stilul sau vestimentar, dar si modului sau de viata.

 

Curea dama ECCO Dalaman reversibila (Albastru-Rosu) Pret: 349,90 lei CUMPARA

Curea dama ECCO Dalaman reversibila (Albastru-Rosu)
Pret: 349,90 lei CUMPARA

Portmoneele ECCO Bara in nuante de albastru, atat de in voga in acest sezon, si clasicele modele de portofele continental ECCO Floyd sunt accesorii de zi cu zi ce pot deveni adevarati eroi ai garderobei femeii moderne, ele fiind purtate atat acum cat si peste ani!

Curelele din piele ECCO Dalaman in doua culori sunt stilate si moderne, iar catarama reversibila din nichel periat este extrem de rezistenta. Sunt alegerea perfecta pentru orice tinuta, indiferent de stilul vestimentar ales.

2. Opteaza pentru genti elegante

Fiecare femeie moderna stie acest lucru: intr -o viata agitata si in continua miscare, accesoriile elegante ale unei femei devin adevarati eroi! Este foarte greu sa le gasesti astfel incat ele sa se potriveasca tuturor tinutelor tale de zi cu zi. Dar atunci cand le-ai gasit, nu te mai desparti de ele, iti devin cei mai buni prieteni.

Cu siguranta ca cei mai buni prieteni ai unei femei vor deveni si gentile ECCO SP, o gama de genti de mana, clasice, cu un design minimalist si deosebit de elegante. Sunt confectionate din piele moale Magnolia si dispun de o curea de umar detasabila si ajustabila, pentru o potrivire perfecta. Detaliile metalice sofisticate ofera gentii eleganta si stil.

Accesoriile ECCO pentru femei sunt disponibile in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.