Cea de-a 11-a ediţie a celei mai importante săptămâni a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Week, a avut loc între 17 şi 22 iulie, la Sibiu. Prima seară în Feeric Venue a fost deschisă de show-ul atipic conceput de designerul român Adriana Goilav care a surprins cu o colecţie inedită accesorizată de brandul danez ECCO.

I AM – colecţia Adriana Goilav accesorizată cu ECCO CREPETRAY

„I AM” este o colecţie performance cu titlu simbolic prezentată în premieră în cadrul festivalului internaţional de modă Feeric Fashion Week. Piesele vestimentare prezintă un caracter de sine stătător sau simbiotic a „cine suntem noi” şi au calităţi multiple de transformare. Colecţia se remarcă prin unicitatea şi inovaţia produselor care se pot întrepătrunde între ele şi genera, în final, un singur obiect vestimentar.

Ţinutele au fost accesorizate cu încălţăminte din colecţia ECCO CREPETRAY, colecţie ce reprezintă la rândul său o fuziune a inovaţiilor cu meşteşugul tradiţional.

Cu ajutorul tehnologiei FLUIDFORM™ se poate realiza injecţia directă a tălpii confecţionată dintr-un cauciuc modern cu aspect de miere, bogat şi translucid, fără a pierde aspectul tradiţional al pantofului şi textura organică.

Această combinaţie dintre piese vestimentare moderne şi încălţămintea cu aspect clasic a fost ilustrată perfect în acest Fashion Show Performance semnat de designerul Adriana Goilav şi realizat cu sprijinul echipei Mendel Collective, spectacolul fiind regizat de către Cătălin Bocîrnea.

Privind acest spectacol de modă inedit este ca şi cum ai privi către viitor, deoarece tehnologia ultra-modernă folosită atât la crearea pieselor vestimentare cât şi la realizarea încălţămintei permite transformări spectaculoase.

Brandul danez ECCO este prezent în România în marile oraşe precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi şi are în prezent 22 de magazine şi un magazin online www.ecco-shoes.ro.

Foto credit: Cornel Petrus