Baietii vor sa ramana baieti, indiferent de vreme si de trendurile din moda. Ei prefer functionalitatea in locul modei. De aceea, ECCO a lansat o noua colectie de sneakersi exclusive pentru baieti, in care functionalitatea moderna intalneste stilul modern.

bs1Colectia ECCO GLYDER pentru baieti este o colectie sport realizatadintr-o combinatie bogata de piele nubuc si piele suede, perfecta pentru tot felul de aventuri. Purtabili si practici, sneakersii ECCO GLYDER sunt usor de incaltat, in timp ce membrana impermeabila GORE – TEX® si talpa dotata cu ECCO Comfort Fibre System ™ mentine picioarele revigorate si uscate.

 

Iar pentru ca baieti isunt in permanenta la locul de joaca, alearga, se joaca in nisip ori imita diferiti eroi, pantofii lor trebuie sa fie in primul rand rezistenti la uzura. Asa si sunt acesti sneakeri exlusivi ECCO GLYDER, care pe langa aspectul modern, asiguraun climat optim interior si protejeaza picioarele copiilor impotriva conditiilor meteorologice umede.

bs2bs3

Pantofii pentru baieti ECCO GLYDER, confectionati din piele nubuck oleita, au captuseala textila care absoarbe umezeala si lasa piciorul copiilor sa respire in mod natural.
Ghetele pentru baieti ECCO GLYDER au fetele exterioare confectionate din piele nubuck in culori contrastante ce ofera un look distinctiv-modern. Membrana GORETEX ofera IMPERMEABILITATE 100% astfel incat picioarele copiilor sa ramana uscate si confortabile in orice conditii.

Iar daca vei veni alaturi de ECCO si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in campania Back To School 2016 pentru a oferi o sansa in plus la educatie si a preveni abandon lscolar in randul copiilor din toatatara, vei primi 20% discount la incaltamintea de copii neredusa, in perioada de valabilitate a campaniei 20 august – 20 septembrie 2016.

Colectia de incaltaminte pentrucopii ECCO GLYDER este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro