De la plimbările prin parc până la săniuş, noua colecţie ECCO SNOW MOUNTAIN este special concepută pentru copiii care vor să se bucure de zăpadă. Acţionând ca un răspuns la problemele părinţilor, noua colecţie de ghete pentru copii sunt practice şi incredibil de confortabile, astfel încât cei mici se vor bucura de lunile de iarnă, indiferent de vremea de afară.

Nimic nu eliberează imaginaţia unui copil şi nu scoate la iveală partea neastâmpărată şi aventuroasă mai mult decât joaca în zăpadă, indiferent dacă cei mici se dau cu sania, se bat cu bulgări sau construiesc un om de zăpadă. În zăpadă, copiii pot doar să fie liberi şi ferciţi şi să experimenteze un sentiment de bucurie doar atât timp cât poartă o încălţăminte care le permite să se distreze fără limite.

Această dorinţă de a crea încălţăminte care să le permită copiilor să profite la maximum de fiecare ninsoare sau să meargă cu încredere pe un trotuar îngheţat, a inspirat designul elegantei ghete ECCO SNOW MOUNTAIN.

Parte din colecţia nouă ECCO KIDS, noua colecţie ECCO SNOW MOUNTAIN este potrivită pentru micii aventurieri, oferind tot ceea ce aceştia îşi doresc: o încălţare uşoară, o potrivire generoasă, o aderenţă de neegalat şi un stil modern. În plus, păstrează picioarele copiilor confortabile, calde şi uscate.

“Protectorii picioruşelor” este modul în care se văd cei din echipa ECCO Kids, fiecare gând al lor fiind la proiectarea şi fabricarea de încălţăminte pentru copii în care părinţii pot avea încredere şi pe care copiii o vor iubi.

Noua colecţie ECCO SNOW MOUNTAIN se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Şi nu uitaţi că puteţi beneficia de 20% REDUCERE la încălţămintea pentru copii achiziţionată în perioada 1 – 7 Decembrie 2017.