Dupa campania de succes ShoeBox ce a avut loc in iarna anului 2015, cand ECCO impreuna cu partenerii sai a reusit sa ofere cite un cadou unui numar de peste 4000 de copii, in aceasta toamna ECCO initiaza o noua campanie sociala intitulata Back to School 2016 in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

14125000_10154553361399875_2815061323281939451_o ECCO impreuna cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei vor desfasura in perioada 20 august -20 septembrie 2016 campania  Back To School 2016 pentru a oferi o sansa in plus la educatie si a preveni abandonul scolar in randul copiilor din toata tara.

Astfel, in magazinele ECCO City Park, ECCO Sun Plaza,ECCO ParkLake Mall,  ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Iulius Tm, ECCO Iulius Cj, ECCO Cotroceni, ECCO Palas, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Dorobanti, ECCO Brasov, ECCO Mega Mall, ECCO Promenada, ECCO Coresi si ECCO Sibiu  se vor colecta rechizite scolare utile copiilor de diferite varste: creioane, set creioane colorate, caiete A5, A4, radiera, linear, pix, stilou, acuarele, ghiozdan, penar, etc..

 

Pentru colectarea rechizitelor, in fiecare magazin ECCO mentionat mai sus veti putea gasi cate o urna pentru rechizite, semnalizata corespunzator cu eticheta campaniei “Back to School 2016”.

001

 Pentru fiecare donatie de rechizite, ECCO va rasplati fiecare donator cu o reducere de 20% la incaltamintea pentru copii neredusa, pe intreaga perioada de valabilitate a campaniei.

Rechizitele astfel stranse vor fi impartite  unor  scolari si prescolari, membri ai unor familii din medii defavorizate sau beneficiari ai organizatiilor sustinute de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, in cadrul proiectului “O sansa la scoala pentru copiii cu rezultate deosebite la invatatura”.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) a fost infiintata în 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu tatal sau, Majestatea Sa Regele Mihai I.  In prezent, Fundatia dezvolta si sustine programe care imbunatatesc conditiile de viata ale copiilor, varstnicilor, tinerilor si familiilor din comunitati defavorizate, stimuleaza solidaritatea intre generatii si sprijina tinerii talentati.

ECCO si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei  invita pe cat mai multi cetateni sa se implice cu ocazia inceperii anului scolar intr-o ampla actiune ce se desfasoara la nivel national pentru a putea oferi cat mai multor copii O sansa la SCOALA. Astfel cu totii putem sarbatorii copiii si dreptul lor la educatie si ii putem ajuta a se bucura de o copilarie lipsita de griji.