Pentru ca magia Craciunului nu este completa fara gestul frumos de a darui si fara bucuria pe care o simti cand primesti tu insati un cadou deosebit, ECCO a creat special pentru Sarbatorile de iarna doua gift carduri cu care poti alege cadoul ideal. Pentru el. Pentru ea. Pentru cei mici… Pentru tine!

gift_card
Pentru ca dorintele sunt atat de diferite, surprinde persoanele dragi tie oferindu-le bucuria de a-si alege singure cadoul. Gift Cardul ECCO este solutia perfecta pentru a rezolva dilema agasanta „Ce sa-i daruiesc?”.

In valoare de 300 sau 500 de lei, gift cardurile ECCO sunt exact ce ai nevoie pentru a gasi fara complicatii si timp irosit cel mai frumos cadou de Craciun.

Selectia de cadouri pe care ECCO a pregatit-o pentru Sarbatorile de iarna include incaltaminte, genti si accesorii din piele de cea mai buna calitate, create conform ultimelor tehnologii si tendinte in domeniu pentru a atinge nivelul maxim de confort, durabilitate si stil.

In plus, pentru ca decembrie este luna cadourilor, ECCO te rasfata cu o surpriza dulce: vei primi o cutie de ciocolata CADOU la fiecare achizitie! ECCO Sweet Moment iti va face Sarbatorile mai dulci si memorabile!ciocolata_ecco
Descopera incaltamintea, gentile si accesoriile preferate din colectia ECCO iarna 2015 pentru femei, barbati, copii si alege cadoul ideal de Craciun!