ECCO ELEVATE îți vor însenina zilele și te vor face remarcată de fiecare dată când le porți.

Noua colecție de sandale cu toc ECCO ELEVATE vor fi un accesoriu potrivit în această vară atât pentru ținutele de zi cu zi la job, cât și pentru ieșirile în oraș.

Alege să le porți cu o rochie sau un costum pentru o zi la birou, sau cu blugi denim și un tricou într-un cadru mai relaxat. Vei descoperi o colecție cu linii simple, însă materiile prime de cea mai bună calitate, culorile vii și atenția la detalii te vor cuceri. Și sa nu mai vorbim de confort… de la casual la contemporan, distractiv și flirty, la sofisticat și elegant, cu tocurile ECCO te vei simți minunat zi și noapte.

Pe tocuri și în culori care atrag atenția:

Jucăușă și elegantă, colecția ECCO ELEVATE îți va oferi posibilități infinite de asortare cu garderoba ta de primăvară și vară.

Vei descoperi culori la fel de diverse ca și dispozițiile tale. Gama diversă este atent concepută pentru a se adapta stilului personal al femeii moderne.

Colecția ECCO ELEVATE este oferită într-o gamă variată de culori puternice de vară, dar și culori clasice, cum ar fi nude și negru.

Sandalele ECCO Elevate:

  • Realizate din piele întoarsă tabacită în propriile tăbăcării utilizându-se noua și inovatoarea tehnologie DriTan™ care permite utilizarea unei cantități reduse de apă și diminuarea produselor chimice utilizate.
  • Culori vibrante, eleganță, versatilitate, noile sandale ECCO Elevate 75 Block te vor cuceri cu siguranță.
    Moderne, având un toc block de 75mm îmbrăcat în piele, vor adauga un plus de eleganță ținutelor tale.
  • Se fixează ușor, cu ajutorul unei barete subțiri cu o cataramă metalică strălucitoare pentru o potrivire perfectă.
  • Brațul acoperit cu piele adaugă un plus de confort.
  • Talpa de tip Wedge ELEVATE oferă un plus de confort și amortizare.

Alege să fii remarcată în această vară!

ECCO Elevate Plateau

 

 

ECCO Elevate 75 Block