Botinele ECCO Kenmore combina perfect eleganta si confortul maxim. Botina simpla ideala pentru orice tinuta, disponibila pe culoarea neagra. Fetele exterioare sunt confectioante din piele lucioasa. Captuseala absoarbe umezeala, respira, pastrand piciorul uscat. Brantul este comfortabil. Talpa este usoara si flexibila.

Cizmele ECCO Letitia pentru evenimente sunt confectionate din piele stralucitoare ce ofera un aspect sofisticat. Talpa flexibila si aderenta, este alegerea ideala pentru orice ocazie. Captusela din piele ofera un extra confort. Fermoarul interior si zona elastica face incaltarea mai usoara. Captuseala moale si confortabila, absoarbe umezeala.
Botinele elegante ECCO Jales elegante sunt prevazute cu o fundita aplicata si se incalta usor datorita fermoarului din interior. Ele sunt confectionate din piele neteda iar captuseala din textil protejeaza piciorul impotriva frigului. Brantul din piele ofera confort si absoarbe umezeala. Platforma este acoperita cu piele, fapt ce ii ofera un aspect deosebit. Talpa din cauciuc este aderenta.

Botinele ECCO Leticia sunt confectionate din piele lacuita, prevazute cu fermoar si sunt idiale pentru orice tinuta. Talpa nu aluneca si este confortabila. Design-ul elegant combina caracteristicile de confort si capacitatea captuselii de a respira.