Dezvoltata si perfectionata in ultimii 30 de ani, tehnologia FLUIDFORM ™  de la ECCO ofera un confort ultra-modern si usor. O astfel de tehnologie inovatoare a fost folosita pentru a crea talpa moale si flexibila FLEXURE, special conceputa pentru incaltamintea de zi cu zi.

Flexibilitatea oferita de ECCO FLEXURE T-CAP cu fiecare miscare, se imbina cu stilul minimalist si design-ul sportiv.

Tehnologia FLUIDFORM ™ de la ECCO este utilizata pentru a injecta direct material usor,P.U. fluid,  care este transformat in talpi solide, moi, mai usoare si mai flexibile decat cele utilizate in mod traditional la acest tip de produs, datorita lipsei de cusaturi sau lipici. Pe langa faptul ca asigura un echilibru ideal de amortizare, FLUIDFORM ™ creeaza o legatura integrata si durabila.

O versiune mai subtire a talpii FLEXURE este utilizata in ECCO FLEXURE RUNNER, ajutand la crearea unui adidas elegant. In ambele stiluri, confortul este imbunatatit in continuare prin ultima metoda anatomica, conceputa de ECCO, o forma care urmeaza curbele naturale ale piciorului, oferind confort si suport suplimentar de lunga durata.

 ECCO FLEXURE T-CAP

Pe langa faptul ca este un adidas exceptional de usor si de flexibil, ECCO FLEXURE T-CAP are un aspect cool – cu pielea ECCO BYFOLD in partea superioara, realizata prin imbinarea a doua straturi super-subtiri de piele de vitel, completata de confortul talpii FLEXURE.

Cu minimalismul danez si cu o estetica curata si versatila, ECCO FLEXURE T-CAP, se adreseaza persoanelor care au stilul modern. Confortul oferit este dat de talpa FLEXURE, fiind talpa interioara acoperita de piele, realizata din spuma EVA și P.U modelate anatomic, care urmeaza curbele piciorului. Pentru a face mersul  si mai placut, captuseala este complet din piele.

ECCO FLEXURE RUNNER

ECCO FLEXURE RUNNER  sunt inspirati de sportivi si conceputi pentru femeia moderna activa, fiind confectionati cu piele ECCO nappa, avand aspectul cerat si satinat. Un astfel de material premium se adauga stilului retro si sportiv al adidasului si este combinat cu o selectie de piele ECCO, inclusiv cu nubuc ECCO, un material textil usor. Versiunea antiderapanta din neopren are detalii pe piele care ridica estetica.Acesti adidasi fiind versatili, pot fi combinati usor si cu incredere, mai ales cu blugi sau cu fuste.