In perioada 15-18 august 2019, ghetele  ECCO EXOSTRIKE merg la munte.

Smida Jazz Festival este unul dintre cele mai asteptate festivaluri de muzica jazz din Romania, desfasurat in Smida, judetul Cluj. Frumusetea Parcului Apuseni, muzica avangardista si activitatile in aer liber, atrag in fiecare an mii de persoane.

Smida Jazz Festival este un festival special dedicat celor care simt nevoia de reconectare cu natura si celor care vor sa petreaca timp de calitate cu prietenii, familia sau cu animalele lor de companie.

Programul cu artistii care vor intretine atmosfera il gasiti aici https://smidajazz.ro/artisti/ si cel cu activitatile in aer liber este disponibil aici https://smidajazz.ro/activitati/.

Fiindca toata activitatea se desfasura in mijlocul naturii, recomandarea noastra si a organizatorilor este sa veniti imbracati si incaltati corespunzator. Tocmai de aceea, va propunem noile vedete de pantofi outdoors ECCO Exostrike cu modele create special atat pentru femei, cat si pentru barbati: https://bit.ly/2KoQjK5.

In cadrul festivalului vor avea loc tururi ghidate organizate de Cluj Guided Tours, la care vom participa impreuna.

Vino sa descoperim natura impreuna! 🏕

Echipamentul potrivit pentru munte te va ajuta sa parcurgi traseele montane in siguranta.

Echipament necesar:
 o pereche de ghete/pantofi outdoor de preferat sa fie impermeabili. Vei traserva zone umede, mlastinoase. Iti recomanda sa ai cu tine o pereche de incaltaminte de schimb
 o sticla de apa
 o jacheta suplimentara

ECCO iti recomanda ghetele ECCO Exostrike. Cu o constructie usoara si o greutate redusa, ECCO Exostrike W sunt realizati din piele de Yak , ideali pentru doamnele care isi doresc o gheata moderna, versatila, de inalta performanta. Tehnologia GORE-TEX asigura protectie 100% impotriva apei fara a compromite respirabilitatea pieii. Piciorul este foarte bine fixat datorita stabilizatorului extern din zona calcaiului care permite o potrivire perfecta. Talpa mediana PHORENE ™ absoarbe socurile de la contactul cu solul. Talpa din cauciuc este robusta, aderenta si durabila indiferent de conditiile meteo.

Nu uita ca ne gasesti la Smida, standul ECCO il veti gasi amplasat pe platoul deschis, in acelasi loc, ca in fiecare an. Va asteptam!