ECCO a castigat premiul ISPO 2019

Tehnologia inovatoare si durabilitatea sunt cuvintele cheie pentru cei doi castigatori ai premiului ECCO OUTDOOR: ECCO SOFT 7 TRED W, care a castigat premiul ISPO 2019 in categoria Outdoor pentru drumetii si trekking si DriTan ™ de la ECCO Leather castigator al premiului Scandinavian Outdoor 2019 in categoria Tehnologie.

ECCO SOFT 7 TRED W

In fiecare an, targul internațional de articole sportive, ISPO, premiaza cele mai bune articole sportive cu un premiu ISPO. Un juriu alcatuit din profesionisti independenti in domeniul sportului evalueaza cateva sute de produse in urma unor criterii clar definite. In acest an, juriul a votat ECCO SOFT 7 TRED W, castigatorul categoriei Outdoor pentru drumetii si incaltaminte de drumetie.

Mai mult de 40 de judecatori din 12 tari  de pe trei continente au ales ECCO SOFT 7 TRED W ca  si castigator pentru pielea inovativa ECCO Tectonic Luum. Aceasta piele combina caracterul natural al pieii cu tehnologia reflectorizanta, permitand incaltamintei sa reflecte in intuneric.

ECCO SOFT 7 TRED W va fi disponibil pentru vanzare in sezonul de toamna-iarna 2019.

DriTan™ de la ECCO Leather

Procesul de tabacire inovativ ECCO, DriTan ™ de la ECCO Leather, care a eliminat  folosirea a 20 de litri de apa din procesul de tabacire, a primit premiul Scandinavian Outdoor 2019 in categoria Technologie.

ECCO Leather a realizat un proces de tabacire cu mai putina apa contaminata si acumularea minima a namolului. DriTan ™, care a fost deja introdus in fabricile de incaltaminte ECCO din Olanda, reprezinta un pas crucial intr-o serie lunga de actiuni menite sa faca din ce in ce mai durabila productia de piele.

Descopera colectia ECCO in magazine si online.