ECCO ANINE – balerini usori, versatili, cu un calapod ultra-modern 

ECCO ANINE, vedeta acestui sezon, este un balerin versatil, cu un design ultra-modern si o talpa foarte usoara.

Colectia ANINE este inspirata din eleganta unei balerine. ECCO a oferit modelului clasic de balerin un upgrade ultra-modern, creand un balerin extrem de usor care poate fi asortat cu aproape orice din garderoba femeii contemporane. Poate fi purtat la diferite ocazii : cu pantaloni taiati, cu fuste sau rochii, sau cu o camasa supradimensionala si blugi  – clasicul va arata intotdeauna bine.

ECCO ANINE este de trei ori mai usor decat majoritatea balerinilor si poate fi gasit intr-o gama de piele premium si culori feminine, oferind optiuni de styling si ocazii aproape nelimitate in care poate fi purtat. De la un picnic in parc la o cina, de la birou la shopping sau la o cafea, te vei putea baza pe confortul si potrivirea perfecta oferite de acesti balerini.

Numit dupa Anine Frølich, o balerina din secolul al XVIII-lea, care a fost prima stea daneza de balet, ECCO ANINE este cu adevarat un balerin din secolul al XXI-lea, realizat din  piele premium si tehnologii de ultima generatie in studioul ECCO Leather.

Costumul de balet va fi asociat mereu cu femei iconice precum Brigitte Bardot și Audrey Hepburn. Si ECCO ANINE promite ca va avea un mare succes in randul femeilor moderne cu stil, oferind un pantof intr-un spectru de opt culori.

 

 

 

 

 

ECCO ANINE- tehnologie si inovatie

Numai ECCO ar fi putut oferi o reinterpretare atat de usoara si confortabila a unei siluete iconice, prin acest balerin creat folosind o noua tehnologie de ultima generatie, precum și ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort si o piele ECCO FINE CRAQUELURE care are un model distinct, crapat, fiind totodata moale si plina de substanta.

Dezvoltata de peste trei decenii si constant imbunatatita in cadrul laboratoarelor de cercetare ale ECCO,  tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort asigura ca balerinul ECCO ANINE, cu talpa PU unica, direct injectata sa fie un echilibru ideal de amortizare cu o legatura integrata, durabila, intre partea superioara si talpa, fara niciun compromis de productie.