Inovatoare din punct de vedere tehnologic, noua colecţie ECCO COOL 2.0 reprezintă un pod între decalajele dintre performanţă şi stil, într-o mişcare care solidifică ECCO ca  lider de piaţă  în modă şi încălţăminte.

 84250350229_COOL2_lady_E65_A0

Disponibilă într-o gamă variată de culori atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, sneakerşii ECCO COOL 2.0 fac o adevărată declaraţie de dragoste stilului COOL, care nu sacrifică nici confortul şi nici calitatea în favoarea modei.

84251401001_COOL2_men_A_91053690000_EDAY_D67_A0 (1)

În conformitate cu tendinţele sezoniere din modă, negrul atemporal, roşul luminous, albastrul pur şi albul imaculat sunt acele culori extrem de versatile, ele regăsindu-se în acest sezon atât în garderoba femeilor cât şi în cea a bărbaţilor.

 

 

Noua colecţie ECCO COOL 2.0 ridică nivelul de confort la rangul de inovare, transformând încălţămintea de zi cu zi în una COOL din toate punctele de vedere, pentru a se potrivi tuturor gusturilor şi tuturor stilurilor de viaţă. Combinând forma şi funcţia, noii sneakerşi creaţi pentru a se mula perfect pe forma anatomică a piciorului, oferă un nivel de neegalat de confort.

surround_sidevent_shoe_ECCO_white_en_Text_integriert_RGB-e1406721393827

Mai mult, construcţia ingenioasă cu tehnologia GORE-TEX® SURROUND® asigură impermeabilitate 100%, iar canalele de aer din talpă asigură o respirabilitate 360°. Astfel piciorul este lăsat să respire în mod natural şi se menţine confortabil şi uscat,  indiferent de vreme.

 

Concepută pentru a face faţă oricărei situaţii, noua colecţie este o colecţie autentică de lux, în care sportul şi moda merg mână în mână. Astfel, sneakerşii ECCO COOL 2.0 aduc un element de lux unei ţinute sport şi transformă o ţinută business în una mai confortabilă şi mai relaxată.

 

Concepută special pentru cei care pun accentul pe confort şi performanţă şi fac din modă o prioritate secundară, noua colecţie ECCO COOL 2.0 se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro