Pentru toamna aceasta, ECCO a creat ECCO Cool, cei mai performanti pantofi pentru sezonul rece!

Extrem de confortabili si cu un design sport inspirat din minimalismul tipic scandinav, ECCO Cool sunt dotati cu cele mai noi tehnologii pentru ca piciorul sa ramana uscat indiferent de vreme si sa se bucure de confort maxim la fiecare pas, pe orice fel de teren.

ECCO Cool - Pantofii care aduc aerul curat la picioarele tale (1)

Disponibili atat pentru femei, cat si pentru barbati, noii pantofi ECCO sunt cu adevarat „cool”, deoarece tehnologia de ventilatie amplasata de jur imprejurul talpii focalizeaza aerul proaspat in jurul piciorului, evaporand perspiratia si reducand temperatura prin intermediul canalelor de aer situate pe partea laterala a talpii. Acest sistem de ventilatie de 360 de grade garanteaza confort si un climat optim pentru picior de-a lungul intregii zile, atat pe vreme friguroasa, cat si insorita.

Daca e soare, canalele de ventilatie amplasate pe talpa vor avea grija ca piciorul sa nu transpire. Daca ploua, membrana GORE-TEX® Surround™ nu va permite ca apa sa patrunda in interiorul pantofului, iar daca ninge, picioarele tale se vor bucura de protectie maxima impotriva frigului, ninsorii si umezelii. Talpa direct injectata din poliuretan este usoara, flexibila si aderenta pe orice tip de suprafata, iar brantul special asigura recircularea aerului in interior pentru a pastra picioarele uscate.

Pe langa faptul ca sunt inovativi in materie de incaltaminte care „respira”, pantofii ECCO Cool arata modern si exclusivist, gratie designului sofisticat si detaliilor subtile, dar stilate: piele perforata, talpa alba prevazuta cu sistem de ventilatie si contraste cromatice discrete. Tocmai de aceea, ECCO Cool nu sunt doar niste simpli pantofi sport, ci un accesoriu deosebit, care aduce un plus de rafinament oricarei tinute urban-casual.

Noii pantofi ECCO Cool pentru barbati si femei sunt disponibili in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si online, pe www.ecco-shoes.ro.