Toamna aceasta, o noua energie si o incredere desavarsita contureaza silueta femeii moderne!

L_26360302237_F_B_A3

Designul gentilor si botinelor de toamna-iarna este inspirat din simplitatea stilului minimalist scandinav, combinand eleganta si functionalitatea intr-o armonie perfecta. Gentile feminine cu design sculptural si incaltamintea eleganta din piele, confortabila si versatila, nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba!

Geanta ECCO Sculptured Satchel, eleganta cu design modern si insertii metalice discrete, este accesoriul perfect pentru a adopta un stil casual-chic la orice ora din zi si din noapte. Poti s-o iei cu tine la iesirile in oras cu prietenii, dar si la birou, deoarece este incapatoare si eficient compartimentata, dotata cu buzunar dorsal, buzunar interior cu fermoar pentru telefonul mobil si breloc pentru chei.

BARRA
In perioada sezonului rece, profita de oferta speciala pentru gentile ECCO Barra, care vor beneficia de 20% reducere la modele selectate! Geanta de umar ECCO Barra e accesoriul perfect pentru cand iti doresti sa fii in pas cu moda, dar sa te si simti super confortabil si libera in miscari. Vei avea mainile libere si, totodata, iti vei tine la indemana toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul zilei.

Toamna aceasta, capata increderea desavarsita a unei gentleWOMAN cu noile genti si botine ECCO toamna-iarna 2015!