Special create pentru barbatii si femeile interesate de moda si stil, care isi doresc incaltaminte in tendinte, dar totodata performanta si confortabila, ghetele ECCO Gora si ECCO Whistler sunt alegerile perfecte pentru sezonul rece 2015!

L_83701351005_GORA_12
Inspirate din peisajul naturii salbatice, dar potrivite si pentru aventuri urbane, ghetele ECCO Gora pentru femei si ECCO Whistler pentru barbati ating nivelul maxim de functionalitate: pielea oleita accentueaza aspectul natural al pielii, membrana impermeabila GORE-TEX® lasa piciorul sa respire, asigurand un mediu uscat in interiorul ghetelor, iar talpa cu tehnologie RECEPTOR® este flexibila, aderenta si ofera suport la fiecare pas.

ECCO Whistler si ECCO Gora sunt perfecte pentru clientii care isi doresc incaltaminte moderna pentru sezonul rece, dar care sa le si ofere confort maxim si calitate impecabila”, spune Rikke Drøhse, Jr. Product Manager ECCO.

Disponibile in culori de maro si negru pentru barbati, caramiziu, negru si galben Tarmac pentru femei, noile ghete ECCO pot fi purtate de dimineata pana seara, fiind create special pentru plimbari lungi pe orice fel de teren. Fie ca te aventurezi in drumetii la munte, fie ca te deplasezi prin oras, picioarele tale vor fi la adapost de frig si umezeala.

Cu noile ghete ECCO in picioare, impermeabile si confortabile, vei fi pregatit pentru orice aventura de toamna, urbana sau in mijlocul naturii!

Descopera intreaga colectie de ghete ECCO pentru femei si ghete pentru barbati!