ECCO – pantofi confortabili facuti la perfectie.

Brandul danez ECCO, cu originile in orasul Bredebro, a produs incaltaminte fara compromisuri in ceea ce priveste confortul inca din 1963. Filozofia companiei se concentreaza pe piciorul uman – atat constructia acestuia cat si miscarea lui naturala este punctul de pornire pentru orice model nou creat. Designul danez este fascinant prin functionalitate si simplitate. Confort, flexibilitate, inovatie continua si influenta scandinava formeaza baza fiecarei noi colectii ECCO.

In Romania primul magazin ECCO a fost deschis in 2005 in Cluj Napoca. Mai apoi, in decursul a cinci ani s-au deschids inca 11 magazine in cele mai mari orase din Romania:  Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara.

Angajamentele in ceea ce priveste cercetarea, folosirea ultimelor tehnologii si materiale si controlul calitatii intregului proces de productie al pielii au contribuit la succesul companiei. Astazi ECCO are sustinatori entuziasti in intreaga lume – datorita lui ECCO a existat o revolutie extraordinara in industria de incaltaminte iar fanii incaltamintei nu mai trebuie sa viseze la pantofii de vis.

ECCO nu inseamna doar pantofi de calitate pentru adulti. ECCO are colectii fantastice care inspira atat adultii cat si copiii. Cu pantofii Ecco in picioare veti fi pregatit pentru orice calatorie!