Pana in 31 iulie 2015, ai ocazia sa-ti cumperi perechea de incaltaminte sau geanta ECCO favorita la pret redus! Reduceri de pana la 50% sunt disponibile in luna iulie atat in magazinele fizice ECCO, cat si online!

ECCO-iti-ofera-pana-la-50-la-suta-reducere-la-genti-si-incaltaminte

La promotie participa peste 400 de modele de genti si incaltaminte ECCO, semnalizate la raft sau in magazinul online printr-o eticheta rosie. Lista cu produsele ECCO ce beneficiaza de reduceri de pana la 50% este disponibila la casele de marcat din magazine si online, pe http://www.ecco-shoes.ro/reduceri, unde pretul initial este scris cu rosu si barat, iar pretul noi este afisat cu verde.

Oferta promotionala e valabila pana in 31 iulie, in limita stocului disponibil, in magazinele ECCO Iulius Cluj, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Orhideea, ECCO Palas Iasi, ECCO Iulius Timisoara, ECCO Promenada, ECCO Brasov, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Sibiu, ECCO Coresi, ECCO Mega Mall si ECCO Dorobanti, precum si online, pe www.ecco-shoes.ro.

Cardurile de fidelitate sau orice alt voucher de discount se aplica DOAR pentru produsele care nu beneficiaza de alte reduceri.

Descopera toate reducerile ECCO si alege-ti produsul favorit la cel mai bun pret!