In perioada 26-28 iulie 2015, ECCO Road Show va ajunge la Aqua Magic din Mamaia!

ECCO-si-Aqua-Magic-Mamaia-te-invita-la-cele-mai-distractive-petreceri-acvatice-ale-verii_5

ECCO Road Show este un camion impresionant multi-functional care strabate Europa pentru a servi ca showroom mobil ECCO in cadrul diferitelor evenimente outdoor din cele mai importante tari europene. In Romania, ECCO Road Show va poposi timp de sapte zile in Constanta, in perioada 26-28 iulie va fi prezent la Aqua Magic Mamaia, iar ultima oprire pe taram romanesc va fi la Cluj Napoca, in perioada 30 iulie – 2 august.

In Mamaia, Aqua Magic si ECCO ii invita pe copii si parinti la cele mai distractive petreceri acvatice ale verii, unde se vor putea bucura de baloane colorate, sesiuni de face painting si animatoare care sa ii distreze pe cei mici.

Copiii sunt invitati sa danseze si sa se distreze la petrecerea speciala Hawaiian Party, unde vor primi ghirlande de flori si hula skirts, si sa participe la diferite jocuri interactive. Cei mici vor primi cadouri speciale din partea ECCO constand in mingi de apa, portmonee, brelocuri, jucarii, iar doamnele si domnisoarele se vor putea delecta cu reviste Cosmpolitan.

Vino si tu la Aqua Magic, Bld. Mamaia Nr. 334 din Mamaia, pentru a descoperi noul ECCO Road Show si a participa la cele mai distractive petreceri acvatice ale verii!

Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori majori de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare aspect al productiei si vanzarilor de retail. ECCO este de asemenea unul dintre cei mai mari producatori de piele de calitate superioara din lume, printre clientii sai numarandu-se branduri de lux de renume mondial. Inca de la infiintare, ECCO are sediul central in Danemarca si include peste 19.800 de persoane angajate in intreaga lume. Produsele ECCO pot fi gasite in cele 3.060 de magazine ECCO din 88 de tari si peste 14.000 de puncte de vanzare raspandite peste tot in lume.

Parcul Aqua Magic din Mamaia este unul dintre cele mai mari si mai interesante parcuri de distractii din Romania. Cu o suprafata impresionanta de 27.500 metri patrati, Aqua Magic ofera iubitorilor de soare si apa oportunitatea de a petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate pentru copii si adulti. Aqua Magic dispune de 13 surse de distractie de neratat: Waterplayground, Baby Pool, Relax Pool, Lazy River, Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide si Black Hole. In plus, Aqua Magic organizeaza zilnic spectacole si concursuri cu premii.