Nu e usor sa gasesti incaltamintea potrivita pentru copii. Picioarele celor mici nu sunt doar mini-versiuni ale picioarelor adultilor; ele cresc in stadii de 1-2 cm in fiecare an, pana la varsta de 15 ani. Cu asemenea rata de crestere, dimensiunea picioarelor copilului trebuie masurata de mai multe ori pe an.

P_75037159223_Mimic_F_A_A1

In plus, terminatiunile nervoase de la nivelul picioarelor nu sunt complet dezvoltate in cazul celor mici, astfel incat este greu pentru ei sa-si dea seama daca incaltamintea pe care o poarta le e potrivita sau nu. Oasele moi si in formare se adapteaza la pantofii pe care copiii ii incalta, iar daca acestia sunt prea mici sau, dimpotriva, prea mari, picioarele copiilor vor dezvolta diferite afectiuni ale talpii, degetelor etc.

De aceea este important ca parintii sa aleaga pentru copiii lor pantofi, ghete si sandale care permit oaselor si muschilor piciorului sa se dezvolte liber si fara restrictii. Iar incaltamintea pentru copii ECCO Mimic este special creata pentru a ajuta picioarele celor mici sa se dezvolte natural.

Pantofii ECCO Mimic cu siret si fermoar interior sunt pe atat de practici si functionali pe cat arata de modern. Usor de incaltat si descaltat, chiar si de catre copii, ECCO Mimic se potrivesc perfect pe picior, lasandu-l sa se miste liber si natural, iar talpa usoara din PU este flexibila, rezistenta la uzura si aderenta pe orice suprafata. Combinatia din piele intoarsa si nubuc aduce un plus de confort, oferind totodata un aspect deosebit acestor pantofi chic.

Pantofii ECCO Mimic cu scai sunt perfecti pentru incaltarea si descaltarea rapida, dar vin si cu alte avantaje pentru picioarele celor mici: sunt confectionati din piele moale, naturala, care lasa piciorul sa respire, captuseala este de asemenea din piele, iar talpa din poliuretan e usoara si rezistenta, capabila sa faca fata oricarui tip de teren si de miscare.

Ghetele ECCO Mimic cu siret si fermoar lateral sunt moderne si confortabile, usor de incaltat si de purtat. Confectionate din piele naturala si nubuc, cu talpa usoara, flexibila si captuseala din piele, ghetele ECCO Mimic asigura stabilitate si confort picioarelor, indiferent cat de energic si de activ este copilul tau!

6-motive-pentru-care-ECCO-este-incaltamintea-perfecta-pentru-copii_2

Profita de reducerile de sfarsit de luna de la ECCO si cumpara incaltaminte pentru copii ECCO, dar si pentru femei, barbati, precum si genti ECCO cu 20% reducere!

Oferta este valabila in perioada 19-30 iunie 2015, in limita stocului disponibil, pe www.ecco-shoes.ro si in magazinele ECCO din tara.

Mai multe detalii AICI.