Alegerea incaltamintei pentru copii necesita atentie speciala din partea parintilor.  6-motive-pentru-care-ECCO-este-incaltamintea-perfecta-pentru-copii_1

Pana la varsta de 15 ani, piciorul copilului este in continua crestere astfel incat necesita monitorizare constanta, iar incaltamintea copilului trebuie sa permita oaselor si muschilor inca in formare sa se dezvolte natural.

Daca piciorul copilului este in vreun fel agresat sau nu e bine sustinut de incaltaminte, el va creste si se va dezvolta cu anomalii ale talpii, degetelor etc. In plus, este greu ca cel mic sa isi dea seama daca incaltamintea i se potriveste sau nu, deoarece terminatiunile nervoase de la nivelul piciorului nu ii sunt complet dezvoltate inca. Tocmai de aceea, parintii trebuie sa stie sa aleaga cea mai buna incaltaminte pentru copiii lor, iar ECCO are in vedere toate aceste aspecte atunci cand creeaza pantofi, cizme, tenisi si sandale pentru copii.

Iata de ce incaltamintea ECCO este alegerea perfecta pentru picioarele celor mici:

  1. Este moale. Pielea de cea mai buna calitate, talpa realizata cu tehnologia ECCO Comfort Fibre System™ si forma care „imbraca” perfect piciorul asigura confort maxim din prima zi.
  2. Flexibila. Talpa ECCO confectionata din materiale flexibile precum cauciuc din latex natural si poliuretan fara freon ajuta piciorul sa se dezvolte natural, de la degete pana la calcaie.
  3. Usoara. De la talpa pana la captuseala, incaltamintea ECCO este confectionata din materiale usoare care nu pun presiune pe picior, ci ii asigura confort maxim la fiecare miscare.
  4. Naturala. Cu ECCO, muschii picioarelor se dezvolta natural deoarece incaltamintea este conceputa pentru a se mula perfect pe forma si miscarile piciorului, fara ajutorul vreunui suport artificial.
  5. Ajustabila. Sistemul de inchidere cu siret permite ajustarea perfecta a pantofului, astfel incat sa sustina si sa sprijine piciorul la fiecare pas.
  6. „Respira”. Pielea ECCO si materialele textile sunt tratate in asa fel incat sa asigure un mediu uscat pentru picior, la adapost de umezeala si transpiratie.

6-motive-pentru-care-ECCO-este-incaltamintea-perfecta-pentru-copii_2

Profita de reducerile de sfarsit de luna de la ECCO si cumpara incaltaminte ECCO pentru femei, barbati, copii, precum si genti ECCO cu 20% reducere!

Oferta este valabila in perioada 19-30 iunie 2015, in limita stocului disponibil, pe www.ecco-shoes.ro si in magazinele ECCO din tara.

Mai multe detalii AICI.