Incaltamintea ECCO pentru copii: sandale, balerini , pantofi , sunt o alegere perfecta pentru picioarele in crestere, ofera stabilitate in timpul mersului si creaza un climat racoros in interior.

In magazinul online ecco-shoes.ro puteti cumpara incaltaminte atat pentru fete cat si baieti, moderna, flexibila si usoara la REDUCERE .

Nu ratati oferta la ECCO de pana la 30%+20% EXTRA REDUCERE la a doua pereche!

ECCO recomanda pentru fetite sandalele Nelli, ideale pentru zilele calde de vara. Sandalele sunt confectionate din materiale naturale, piele nubuc de culoare maro si piele lacuita. Talpa din cauciuc este usoara si flexibila. In magazinul online la pretul de 199.90 ron (pret initial 279.90 ron).

Sandalele ECCO Signal la pretul de 199.90 ron (pret initial 279.90 ron) sunt ideale pentru plaja sau piscina fiind rezistente la apa. Curelusele reglabile asigura o fixare iar talpa din cauciuc confera aderenta. Aceste sandale sunt ideale pentru copilul dumneavoastra.

Balerinii Tween pentru fetite la pretul de 199.90 ron (pret initial 379.90 ron), sunt usori, flexibili, ofera suport pentru picior datorita talpii de cauciuc. Acesti balerini pentru fetite sunt prevazuti cu detalii deosebite, moderni  si confortabili.

Sandale pentru baieti Hide&Seek, rezistente, ideale pentru copii, in magazinul online la pretul de 199.90 ron (pret initial 249.90 ron). Sandalele sunt prevazute cu barete reglabile ce se fixeaza usor. Confortabile si flexibile, sandalele sunt usoare si ofera suport pentru picioarele in crestere.

Pantofi pentru copii energici la pretul de 199.90 ron ( pret initial 299.90 ron). Acesti pantofi ECCO Tukana pentru baieti sunt confectionati din textil si ochiuri de plasa care respira, se incalta usor si rapid. Sunt potriviti pentru zilele calde de vara.

Confortul si siguranta copilului  creaza linistea dvs!