Sarbatoreste Ziua Danemarcei cu baloane, danish cookies si 20% EXTRA reducere la toate articolele ECCO!

Vezi detaliile ofertei promotionale AICI.

ECCO-sarbatoreste-Ziua-Danemarcei-pe-5-Iunie_2

Pe 5 Iunie este Ziua Nationala a Danemarcei, tara recunoscuta peste tot in lume pentru stilul sau de viata relaxat si pasnic, designul minimalist functional si oamenii fericiti si primitori. Conform World Happines Raport realizat de Organizatia Natiunilor Unite in 2013, Danemarca este tara cu cei mai fericiti oameni din lume!

Avand o suprafata de 43.094 de km² si peste 5.500.000 locuitori, Danemarca este alcatuita din Peninsula Jutlanda si 406 insule cunoscute sub numele de Arhipelagul Danez. Exista multe motive pentru care Danemarca e una dintre cele mai frumoase tari din lume, incepand cu farmecul unic al fiordurilor, plajelor si padurilor bogate, peisajele superbe cu cabanute idilice sau palate impunatoare, delicioasa bucatarie nordica, designul minimalist danez, viata culturala activa cu festivaluri de muzica, dar si de teatru, si pana la frumusetea fizica a danezilor.

ECCO-sarbatoreste-Ziua-Danemarcei-pe-5-Iunie

In Danemarca, fiecare aspect al vietii urbane „respira” libertate si un stil de viata relaxat, pasnic si linistit, intotdeauna conectat la natura. Danezii sunt activi, le plac plimbarile prin parcuri si paduri, pe jos sau cu bicicleta, precum si sporturile de apa. Din preocuparea lor pentru confort si relaxare s-a nascut hygge, unul dintre elementele fundamentale ale culturii daneze, un concept strans legat de relaxarea impreuna cu familia si prietenii, in timp ce se savureaza o ciocolata calda sau un vin bun si se aprind cateva lumanari pentru crearea unui loc confortabil si primitor.

ECCO si toate produsele sale reflecta intreg stilul de viata scandinav. Incaltamintea, gentile si accesoriile ECCO sunt inspirate ca design si materiale in primul rand din natura, iar stilul este mereu elegant, minimalist si atemporal. Nu frumusetea este cea care dicteaza, ci materialul, culoarea, forma si experienta in sine de a purta un pantof care se adapteaza perfect nevoilor piciorului.

ECCO foloseste piele de cea mai buna calitate, creeaza forme clasice care depasesc granitele modei si cauta mereu noi modalitati de a face pantofii mai usori, mai flexibili, mai confortabili. ECCO inseamna frumusete combinata cu utilitate in cel mai pur spirit scandinav!

Astfel, ECCO se pozitioneaza intre primii 5 producatori de piele din lume. In 2015, ECCO are propriile fabrici in Danemarca, Portugalia, Indonezia, Slovacia si China, numele ECCO fiind sinonim cu calitatea si reprezinta o garantie pentru clienti ca produsul cumparat va corespunde intotdeauna cerintelor acestora.