Azi e petrecerea de 1 Iunie si ECCO iti propune sa-i rasfeti pe cei mici de ziua lor cu tentatii dulci care sa-i racoreasca si cu sandalele ECCO Urban Safari care sa le ofere confortul de care au nevoie pentru a se juca relaxati cat e ziua de lunga!

 

Sandalele ECCO Urban Safari sunt special create pentru copiii activi carora le place sa se joace, sa alerge si sa exploreze mediul inconjurator. Sistemul de fixare rapida permite o ajustare perfecta pentru picioarele aflate in crestere, talpa este usoara si aderenta pe orice suprafata, iar captuseala din textil absoarbe umezeala si pastreaza picioarele uscate pe tot parcursul zilei.

Copiii vor adora senzatia de incaltaminte flexibila, care se misca natural odata cu picioarele lor, precum si faptul ca nu trebuie sa piarda timp legand sireturi si inchizand catarame. Astfel, vor ajunge mai repede la joaca si se vor bucura de confort maxim de dimineata pana seara. ECCO Urban Safari sunt sandalele perfecte pentru micii exploratori!

De 1 Iunie, rasfata-i in plus pe cei mici cu gustari delicioase, proaspete si amuzante, care sa-i racoreasca si sa le furnizeze nutrientii de care au nevoie pentru a-si consuma energia jucandu-se in aer liber. Iata 4 idei de mancaruri amuzante pentru copii veseli:

  • Pepene rosu in forme inedite. Ia un cutit ascutit, taie pepenele rosu in diferite forme – inimioare, stelute, patrate, triunghiuri – si serveste-le copiilor pe post de gustari revigorante.
  • Smoothie delicios. La petrecerile pentru copii, smoothie-ul tine loc de cocktail. Este colorat in nuante apetisante de fructe, ceea ce ii atrage pe copii, si este si usor de preparat cu ajutorul unui blender.
  • Inghetata pe bat colorata. Copiilor le place inghetata, dar inghetata pe bat o adora! Prepara piure de fructe din mango, kiwi, capsune, zmeura, ananas sau pepene, pune-l in mini-cupe din plastic, adauga cate un betigas la fiecare si savureaza acest desert racoritor, atat de binevenit in zilele calduroase de vara.
  • Popcorn dulce. Miere si popcorn, iata o combinatie delicioasa pe care niciun copil nu o va refuza! Pune miere caramelizata peste popcorn, lasa bolul in frigider timp de 15 minute si apoi rasfata-i pe cei mici cu aceasta gustare care le va lasa gura apa.

Descopera intreaga colectie de sandale pentru copii ECCO primavara-vara 2015!