ECCO WALKATHON 2020

Având în vedere creșterea ratei de infectare, ECCO nu va desfășurarea evenimentului ECCO Walkathon în forma sa obișnuită.

Prin urmare, ECCO Walkathon, așa cum îl știm, a fost anulat.

În schimb, ECCO îi invită pe toți să iasă la plimbare pe 12 septembrie – împreună cu familia și prietenii, sau separat. Este foarte ușor să participi, tot ce trebuie să faci este:
– Fă o plimbare, indiferent unde locuiești. Poți merge singur, cu membrii familiei, sau cu un prieten.
– Distribuie o fotografie din timpul plimbării, pe Instagram sau pe Facebook cu hashtag-ul #ECCOWALKATHON2020
– Pentru fiecare imagine postată, ECCO va dona 5 EURO. (Citiți mai multe aici ECCOWALKATHON.dk)
– Banii se îndreaptă către Organizațiile: Hjerteforeningen și SOS Børnebyerne.
– Urmăriți evenimentul  pe Facebook [https://www.facebook.com/eccowalkathon.dk].

Pașii tăi vor face o mare diferență pentru familiile vulnerabile din Kenya, deoarece donația ta de la ECCO Walkathon 2020 va fi folosită pentru a sprijini copiii din mahalaua din Nairobi.

Stiați că:

Donațiile din 2018 și 2019 au finanțat un centru bio-sanitar în Nairobi, Kenya? În 2020, donația va ajuta, de asemenea, populația din mahalalele din Nairobi. Se monitorizăm situația globală COVID-19 iar ECCO DK va decide ce este cel mai necesar pentru comunitate în 2020.

De-a lungul anilor, peste 500.000 de participanți au parcurs aproape 4 milioane de kilometri în scop caritabil, echivalentul a 10 călătorii în întreaga lume, adunând peste 33 de milioane DKK .

Urmați pe pagina de Facebook a ECCO Walkathon [https://www.facebook.com/eccowalkathon.dk] sau citiți mai multe despre această ediție specială a ECCO Walkathon la ECCOWALKATHON.dk.

Fiecare postare contează!