Jucătoarea sud-coreană de golf Lydia Ko va participa la competiţii purtând încălţămintea ECCO Golf, precum şi logoul brandului danez pe echipamentul său oficial, începând cu ianuarie 2017.

Jucătoarea în vârstă de 19 ani, născută în Noua Zeelandă, a acumulat un număr impresionant de 18 victorii în competiţiile LPGA şi Ladies European Tours. Lydia Ko a devenit cea mai tânără jucătoare de golf care a urcat pe primul loc în clasamentul mondial LPGA Tour, atunci când a câştigat în 2012 CN Canadian Women’s Open ca şi jucător amator. În februarie 2015, sud-coreanca a devenit cel mai tânăr număr 1 jucător de golf din istorie, după victoria de la Evian Championship.

2156889„Sunt încântată să mă alătur familiei ECCO Golf şi abia aştept să particip la competiţii în pantofii ECCO Golf, începând din ianuarie 2017. ECCO Golf are o reputaţie remarcabilă în rândul jucătorilor de golf. De îndată ce am început testarea noilor produse ECCO, am ştiut că există o singură marcă de pantofi de golf cu care pot merge mai departe în competiţii.“, a spus Lydia Ko.

 „Ceea ce Lydia a realizat de când a trecut la  profesionişti, în urmă cu doar câţiva ani, este uimitor. Nu am putut fi mai încântaţi decât ca ea să reprezinte brandul ECCO Golf. Nu avem nici o îndoială că Lydia va continua realizarea unor mari performanţe în golful feminin şi aşteptăm cu nerăbdare să facem parte din călătoria ei.“, spune Jesper Thuen, responsabil pentru global sponsorship la ECCO Golf.

Pantofii ECCO Golf sunt purtaţi în competiţii în întreaga lume de către jucători precum Fred Couples, Ernie Els, Smylie Kaufman, Peter Hanson, Thomas Bjørn, Lydia Ko, Minjee Lee, Caroline Masson, Gerina Piller şi alţii.

Colecţia ECCO Golf se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi pe www.ecco-shoes.ro.