ECCO, brandul danez de incaltaminte cu sediul central din Romania la Cluj Napoca, va fi prezent in cadrul Untold Festival cu ECCO Road Show, un camion impresionant multi-functional adus special din Danemarca pentru a servi ca showroom mobil la evenimentul muzical al anului in Cluj Napoca!

Vino-alaturi-de-ECCO-la-Untold-Festival-si-descopera-Povestea-Nespusa_3

10 scene, 20 de locatii, 150 de artisti si peste 300.000 de participanti sunt cuvintele-cheie ale Festivalului Untold, care are loc intre 30 iulie – 2 august 2015 la Cluj Napoca, oras desemnat Capitala Europeana a Tineretului in 2015. Acoperind genuri de muzica dance extrem de variate, de la trance, chill out si electro house la progressive house si rap, Untold Festival va aduce pentru prima data in Romania pe aceeasi scena patru dintre cei mai indragiti artisti electro-dance din lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta si Dimitri Vegas & Like Mike.

Special pentru Untold Festival, ECCO Road Show va sosi din Danemarca la Cluj Napoca pentru a le oferi iubitorilor de muzica si moda momente memorabile pe ritmurile celor mai mari hituri dance ale verii. Astfel, o papusa gonflabila rosie, inalta de 4 metri, va „dansa” neincetat langa ECCO Road Show si un flash mob antrenant va avea loc pe ritmurile deja celebre ale DJ-ului scandinav Avicii.

Un panou personalizat ECCO va sta la dispozitia celor care isi doresc amintiri foto de neuitat de la Untold Festival, iar baloane cu LED colorate si personalizate ECCO vor fi lansate in fiecare zi de festival, pentru ca Povestea Nespusa sa ajunga cat mai departe!

Vizitatorii ECCO Road Show vor putea descoperi cele mai noi produse ECCO, precum ECCO Soft 7, pantofii casual din piele moale si luxurianta cu design pur scandinav si o alura rebela care se potriveste de minune cu atmosfera festivalurilor in aer liber.

Vizitatorii showroom-ului mobil ECCO vor putea sa probeze si sa-si achizitioneze perechea favorita de incaltaminte, sa o rezerve la fata locului pentru a o ridica ulterior dintr-un magazin fizic ECCO sau pot alege sa le fie expediat acasa produsul dorit, oriunde pe teritoriul Romaniei.

De asemenea, cei care vor trece pragul ECCO Road Show vor putea experimenta tehnologia ECCO Smart Shoes prin NFC (Near Field Communication) si QR code (Quick Response code). Scanand cu telefonul mobil etichetele speciale care incorporeaza tehnologia NFC si QR code, atasate produselor ECCO din showroom, clientii vor putea accesa instant pagina produsului din website-ul www.ecco-shoes.ro, pentru a afla toate detaliile despre acesta.

Vino si tu alaturi de ECCO la Untold Festival pentru a descoperi Povestea Nespusa! 4 zile pline de magie, imagine si efecte speciale nemaivazute in Romania!