Pentru ca timpul tau este pretios, ti-am pregatit o lista cu magazinele ECCO. Descopera care este cea mai apropiata locatie de tine!

In magazinele ECCO te asteapta consilierii de vanzari ce te vor sprijini in alegerea corecta a perechii de incaltaminte.

Comercial Plaza Romania: Bld. Timisoara nr. 26, Bucuresti, Sector 6

ECCO Baneasa Shopping City: Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42D, 013696 Bucuresti

ECCO Centrul Comercial Promenada Floreasca City: Calea Floreasca nr.246 B, Bucuresti, Sector 1

ECCO AFI Cotroceni: Bld. Vasile Milea, Nr. 4, Bucuresti, Sector 6

ECCO Mega Mall: Blv. Pierre de Coubertin , Nr. 3-5, Bucuresti, Sector 2

Outlet ECCO Fashion House: Str. Flanders, nr. 7-13,  loc. Domnesti, jud. Ilfov

ECCO Parklake Bucuresti: Str. Liviu Rebreanu, nr.4, Sector 3, Bucuresti

Cu aceasta ocazie, te anuntam cu parere de rau, ca din data de 28.07.2019 magazinul ECCO din Centrul Comercial Bucuresti Mall (Vitan), se va inchide.

Te asteptam in continuare la un click distanta pentru comenzi online, pe site-ul www.ecco-shoes.ro sau in una dintre locatiile ECCO din tara.

 

Despre ECCO

ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat în 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 90 de tari, in peste 2.200 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 21.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco-shoes.ro