ECCO te rasfata zilnic cu cate o oferta speciala de Paste in perioada 6-12 aprilie 2015! Astazi, 8 aprilie, ai 20% reducere la incaltamintea ECCO pentru femei!

Effortless-style-Ghid-de-stil-pentru-Paste1

Tendinta actuala in moda este ca tinutele sa fie cat mai relaxate, simple si lejere. Pe scurt, effortless style! Atat jachetele, bluzele si pantalonii, cat si pantofii si gentile sunt create in cel mai pur stil minimalist, croiala simpla si relaxata sugerand un spirit destins, dar elegant.

Ghetele moderne ECCO Damara reflecta perfect aceasta tendinta, culoarea lor delicata si designul minimalist fiind usor de asortat cu haine pastelate, confectionate din materiale naturale precum bumbacul sau matasea. Cu aceste ghete din piele naturala, tinutele tale de primavara vor arata ca desprinse dintr-o prezentare de moda, fie ca te duci la birou, la o plimbare prin parc sau la un pranz cu prietenii!

In plus, ce culoare este mai potrivita pentru primavara si pentru Pastele care se apropie decat nuanta delicata de roz trandafiriu a ghetelor ECCO Damara? Iar pentru ca tinutele tale de Paste sa fie de un effortless style desavarsit, iata sugestiile Terezei Ortiz, stilist ECCO SS15:

Effortless-style-Ghid-de-stil-pentru-Paste

1. Combina materialele
Sa nu-ti fie teama sa amesteci si sa potrivesti materialele cu stilul tau pentru un aspect autentic, dar personalizat! Lana, panza de in si tricotajele merg cu orice in acest moment.

2. Poarta camasa alba
Camasa alba este clasica si ar trebui sa existe in orice garderoba. Cumpara una care ti se potriveste – supradimensionata, stramta, cu maneci scurte sau lungi. Joaca-te cu diferite tipuri de gulere si poart-o intr-un mod mai formal, cu pantaloni, sau casual, cu fuste mini sau pantaloni scurti din denim.

3. Alege tricotajele
O jacheta usoara pentru inceputul primaverii, un tricotaj greu, mai lung, purtat cu picioarele goale pentru vara. Intr-o culoare care se potriveste cu nuanta pielii si a ochilor, nu poti da gres!

Effortless-style-Ghid-de-stil-pentru-Paste_2

4. Mizeaza pe bej
Designerii par obsedati de tonurile pamantii in acest sezon. Creeaza-ti o tinuta bej din cap pana-n picioare pentru un stil relaxat al anilor ’70 sau amesteca bejul in tinutele de zi cu zi: o helanca bej sub un tricou, pantaloni bej cu o camasa mai colorata ori tricotaje, sau o rochie bej scurta, care poate fi purtata ca pulover, dar si ca rochie, in functie de starea ta de spirit. Pentru un contrast cromatic de efect, alege un accesoriu intr-o nuanta neutra, precum geanta de mana ECCO Barra cu design modern, minimalist, foarte usor de purtat si de asortat.

5. Relaxare
In acest sezon, totul se invarte in jurul tinutelor lejere in tonuri de pamant, care ne indeamna sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata. Prea multa gandire si presiune asupra stilului nu mai este la moda! Cumpara-ti niste pantofi confortabili si elibereaza-ti spiritul. Stilul vine din interior!

Profita de reducerile de 20% la incaltamintea ECCO pentru femei.
Oferta este valabila doar astazi!