ECCO te rasfata zilnic cu cate o oferta speciala de Paste in perioada 6-12 aprilie 2015. Astazi, 9 aprilie, ai 20% reducere la incaltamintea eleganta ECCO, atat pentru femei, cat si pentru barbati!

Incaltaminte-eleganta-ECCO-femei-si-barbati-oferta-Paste
Anul acesta de Paste, da un plus de stralucire si rafinament tinutelor tale elegante purtand cei mai chic pantofi ECCO, confectionati din piele premium si inspirati din stilul de viata scandinav!

Pantofii cu toc pentru femei ECCO Tunis sunt pe cat de eleganti, pe atat de confortabili. Tocul modern de 85 mm si platforma de 10 sunt special concepute pentru o deplasare mai usoara, dar reusesc totodata sa creeze o silueta alungita, irezistibil de feminina.

Pantofii ECCO Tunis cu imprimeu zebra sunt la mare cautare in acest sezon si se potrivesc perfect cu ocaziile festive pe care ni le aduce Pastele, iar pantofii ECCO Tunis rosii cu detalii delicate din strasuri sunt ideali pentru tinutele de party, deoarece aduc un plus de stralucire si senzualitate.

Un design la fel de potrivit pentru ocaziile speciale au si pantofii ECCO Turino. Iti va fi greu sa te decizi intre modelul ECCO Turino realizat din piele lacuita moale si stilizat cu aplicatii sofisticate din strasuri, si varianta de pantofi rosii ECCO Turino, confectionati din piele naturala cu striatii, cu desing simplu si elegant capabil sa scoata in evidenta orice tinuta.

Barbatii in cautare de pantofi eleganti de calitate au si ei de unde alege! ECCO Contoured sunt pantofi eleganti cu design de inspiratie retro si o culoare chic, bleumarin, la care se adauga aspectul sofisticat al pielii periate si sireturile inedite, in doua nuante de albastru.

Pantofii eleganti ECCO Findlay din piele naturala nubuc de vaca au un aspect clasic si rafinat, care iti va face mult mai usoara alegerea restului tinutei, deoarece arata bine in combinatie cu mai toate culorile si materialele. Pe langa designul chic, acesti pantofi sunt si foarte confortabili, talpa lor fiind pe cat de usoara, pe atat de flexibila.

La fel de eleganti sunt si pantofii moderni din piele intoarsa ECCO Birminghan, pe care ii vei putea purta nu doar cu ocazia Pastelui, ci si la tinutele business de birou. Cusaturile discrete si detaliile perforate garanteaza o aparitie sofisticata, iar culoarea albastru inchis creeaza un contrast cromatic inedit cu nuanta maronie a sireturilor si talpii.

Orice model de incaltaminte eleganta ECCO ai alege, cu siguranta o sa faci o impresie deosebita!

Profita de reducerile de 20% la incaltamintea eleganta ECCO, femei si barbati!
Oferta este valabila doar astazi!