Brandul danez ECCO celebrează femeile pasionate de motorsport prin susţinerea evenimentului Women Rally. Evenimentul a avut loc în perioada 15-16 septembrie 2018 în Cluj-Napoca.

Women Rally este un concept nou, organizat pentru prima dată în România. Este un eveniment dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor posesoare ale permisului de conducere de minimum doi ani.

 

Un astfel de eveniment oferă o evadare din stresul zilnic al vieţii urbane. Elementul urban pe care doamnele şi domnişoarele pasionate de motorsport doresc să îl ia cu ele pe traseu: încălţămintea ECCO Biom C.

Preconcepţiile despre aptitudinile femeilor în condusul sportiv au fost spulberate la Women Rally. Raliul se numără printre cele mai importante evenimente sportive. Turând motoarele la maxim, conducătoarele auto au evidenţiat noua mişcare feminină: stilul athleisure.

Chiar şi atunci când sunt supuse probelor speciale de îndemânare, nu este nevoie ca şoferiţele să renunţe la stil. ECCO Biom C este un sneaker minimalist care îmbină tehnologia de performanţă, stilul atheleisure şi strălucirea de înaltă clasă ECCO SILKEN-SHINE LEATHER oferind astfel un lux atemporal.

Noua colecţie ECCO Biom C – inspirată de sportivi şi dezvoltată împreună cu triatleţi de elită – încurajează participarea la competiţii sportive de orice gen, inclusiv raliuri. Indiferent de sportul practicat, tehnologia BIOM® oferă o amortizare superbă şi un confort sporit, în timp ce talpa joasă asigură o poziţe naturală a piciorului şi îmbunătăţeşte adaptarea la sol. Inserţiile uşoare din cauciuc din talpă îmbunătăţesc aderenţa şi flexibilitatea pantofilor.

Atât versiunea pentru femei, cât şi cea pentru bărbaţi a colecţiei ECCO BIOM C sunt oferite în sofisticatul „Volluto”, care te poate conduce către rezultate extraordinare atât în competiţiile sportive cât şi în viaţa de zi cu zi.

ECCO

Colecţia ECCO BIOM C se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi si pe ecco-shoes.ro.