Toamna aceasta ECCO lansează gama ECCO CHUNKY SNEAKER, o colecție inovatoare, ușoară și „jucăușă”, dedicată celor care doresc să impresioneze la fiecare ”pas”. Noua colecție ECCO este disponibilă deja pe site-ul www.ecco-shoes.ro și în magazinele ECCO din România.

 „Uneori, cu toții avem nevoie de puțină „înălțime”, de puțină distracție și ceva sărituri suplimentare în pașii pe care îi facem. Versiunea Chunky de la ECCO este extrem de ușoară și este dedicată celor cărora nu le este frică să atragă atenția cu încălțămintea pe care o poartă.” Kirsten Orr, ECCO Category Management.

Folosind tehnologiile revoluționare și piele de ultimă generație, care se îmbină cu design-ul rafinat și modern, ECCO a ridicat ideea de pantofi sport la noi înălțimi. Pe măsură ce piața de atletism continuă să crească, ECCO CHUNKY SNEAKER își propune să își consolideze poziția în cadrul categoriei de pantofi sport „must have” și să fie pe lista scurtă a oricărui shopping-lover.

ECCO CHUNKY SNEAKER este dedicată persoanelor tinere, orientate spre modă, dar care sunt mereu la curent cu noile tendințe și care își doresc mai mult de la un pantof sport.

Confort, Confort, Confort!

Noua colecție de la ECCO este uimitor de ușoară pentru o siluetă atât de voluminoasă, fiind construită prin tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort.

 FLUIDFORM ™ oferă un echilibru bine ajustat de amortizare și revenire în timpul mersului și o legătură integrală și durabilă între talpă și partea superioară, făcând din fiecare purtare o adevărată „experiență”.

Dezvoltat în propriile tăbăcării ale ECCO, ECCO CHUNKY SNEAKER poate fi asortat extrem de ușor cu orice ținută îți dorești.

Chunky vine în 3 sortimente, aspectul tradițional de lace-up look, o versiune cu fermoar și o versiune bootie.

Descoperă întreaga gamă pe https://www.ecco-shoes.ro și în magazinele noastre!