Less is more…

Eleganți prin simplitatea lor scandinavă, noii pantofi din gama ECCO SIMPIL pot fi asortați cu ușurință la un spectru mare de stiluri și ocazii. Sunt foarte feminini și oferă o estetică extrem de versatilă.

Sneakes-ii care se ”asortează cu orice”

Pantofii ECCO SIMPIL au un design care nu se demodează niciodată,  o siluetă îngustă și o talpă subțire, care pune accent pe feminitate și minimalism. Acest model se va asorta cu ușurință, atât stilului  casual cât și celui formal. Vei descoperi niște sneakers atât de versatili ce pot fi purtați cu blugi și un pulover din cașmir sau din mătase, sau la fel de ușor pot fi combinați cu o fustă și un tricou, sau o rochie, în funcție de ocazie.

Pentru femeia activă, modernă

Corespunzând cu trendul global de ”downtime dressing”, pantofii din gama ECCO SIMPIL se vor potrivi perfect femeilor care caută elementele esențiale dintr-o garderobă minimalistă și elemente clasice, feminine, dar care nu mai vor să compromită calitatea. Dacă ești în căutarea unei perechi de pantofi pe care să îi poți purta în vacanță, atunci când faci cumpărături, când te deplasezi la muncă și când te plimbi prin parc, pantofii ECCO SIMPIL sunt alegerea potrivită pentru tine.

Elegant sau casual?

Vizitează ECCO-SHOES.RO sau unul dintre magazinele ECCO și alege între versiunea clasică ECCO SIMPIL sau gama casual cu tentă urbană. În timp ce versiunea elegantă și exclusivistă de ECCO SIMPIL este creată din piele bogată, lucioasă pentru un look clasic, de lux, cu detalii metalice, versiunea casual a snekers-ilor este fabricată dintr-o piele ECCO BYFOLD excepțional de fină, care oferă un look nonconformist, relaxat.

Piele extrem de fină

Creată în tăbăcăriile proprii, pielea folosită la crearea pantofilor ECCO SIMPIL este atât de fină, încât o simți mângâindu-ți picioarele. Pentru confort adițional, pantofii sunt căptușiți cu piele.

Confort inovator

Două dintre inovațiile folosite– o tehnologie ECCO FLUIDFORM™ Comfort Direct și un calapod anatomic – oferă pantofilor ECCO SIMPIL confortul încălțămintei ultra-moderne.  FLUIDFORM™ oferă un echilibru rafinat între amortizare și recul și creează o legătură integrală și de durată, fără compromisurile lipirii convenționale.

Încearcă și tu pantofii ECCO SIMPIL și vei simți confortul absolut!